ce parere aveti despre acest combos??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 02 Iun 2007, 15:07

onesti scrie:Oricum, JusT-MaryuS- daca nu ai alte solutzii de betze mai bune, cred ca combo-ul respectiv e o optziune bunicica pt inceput.
eu as dori ca in cel mai scurt timp dupa achizitionarea acestui batz sa imi iau si comboul format din shimano stradic si cabelas xml...dar sa vedem cum imi fac calculele :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 04 Iun 2007, 16:07

Daca spui ca in cel mai scurt timp vei avea bani pt un al doilea combo, mai bine mai asteptzi putzin si cu banii de doua combo-uri iti ei o mulineta si un batz mai de calitate. Stradicul e OK, in ciuda excesului de plastic folosit, insa betze potzi gasi mai bune decat Cabela's.
Alegerea ta!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Iun 2007, 18:28

Eu mi-am comandat comboul asta
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20287&rid=
si sunt foarte multumit si de mulineta si de batz.
L-am testat la doua ture in Delta.Dupa o zi intreaga de dat din mana nici nu simti ca ai fost la pescuit.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Iun 2007, 18:42

care e batul,la ce lungime?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 05 Iun 2007, 18:46

meas scrie:Eu mi-am comandat comboul asta
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20287&rid=
si sunt foarte multumit si de mulineta si de batz.
L-am testat la doua ture in Delta.Dupa o zi intreaga de dat din mana nici nu simti ca ai fost la pescuit.
ce actiune ai la batz??cum lucreaza?? batzul va fi acelasi numa mulineta difera...eu vreu sa imi iau acest batz exclusiv pt clean si pastrav....se preteaza la acesti pesti???

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Iun 2007, 18:54

- JusT - MaryuS - scrie: ce actiune ai la batz??cum lucreaza?? batzul va fi acelasi numa mulineta difera...eu vreu sa imi iau acest batz exclusiv pt clean si pastrav....se preteaza la acesti pesti???
Batzul are actiune rapida,nu este chiar rigid,lucreaza parabolic.Este foarte usor.manerul confortabil,nu prea lung sa te lovesti in coaste si destul de lung sa poti lansa cu doua maini.Pare fragil, dar am scos o "prada"foarte grea din apa,se facuse aproape U,mulineta recupera ferm si implacabil si am reusit sa aduc la barca perechea de....blugi marime XXL.
L-am pescuit la stiuca si biban si s-a comportat foarte bine.Simteam cea mai mica buruiana care trecea pe langa naluca.
Despre cum se comporta la clean sau pastrav nu pot sa-ti spun nimic.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Iun 2007, 18:56

Michael scrie:care e batul,la ce lungime?
Batzul este de 7',medium.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Iun 2007, 21:42

meas scrie:
L-am pescuit la stiuca si biban si s-a comportat foarte bine.Simteam cea mai mica buruiana care trecea pe langa naluca.
.
exact asa "simt" eu cu al meu de 8'6" impreuna cu PP. mi-a luat ceva vreme pana m-am obisnuit cu noile senzatii :D

sa te folosesti sanatos de noile scule! :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Iun 2007, 23:09

Multumesc. La fel.
:bere:

Scrie răspuns