Sa-ti traiasca ! Asta da investitie .
ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
bine ai venit in clubT.Adrian scrie:Sava mai zic cat de incantat sunt?![]()

sa il stapanesti sanatos si fara evenimente.
asta este intradevar cea mai buna si mai de pret achizitie.
nu stiu care pe care a ales pana la urma, dar te-ai pricopsit cu cel mai bun si mai de nadejde prietene pe care o sa il ai in viata ta.
sa ai grija de el si te va rasplati inzecit.
felicitari pt .........."achizitie"

Multumesc frumos tuturor.... Cainele locuieste cu bunicii, in bucuresti.... Are o casa... o curte... o casuta doar a lui (2x2m). Am avut norocul ca deja este obisnuit sa manance boabe....
... Ti-am spus in MP, are problema cu "calaritul" picioarelor.. si nush ce sa-i fac

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Stai sa vezi cand o mai creste!Nemernic scrie:Multumesc frumos tuturor.... Cainele locuieste cu bunicii, in bucuresti.... Are o casa... o curte... o casuta doar a lui (2x2m). Am avut norocul ca deja este obisnuit sa manance boabe....... Ti-am spus in MP, are problema cu "calaritul" picioarelor.. si nush ce sa-i fac
![]()

Dar, daca tot ii dai boabe, fa un efort si sa fie Royal canin, Eukanuba, Hill's, ceva de calitate ptr juniori Maxi, macar pana la 1 an. din cand in cand niste branza proaspata de vaci, niste legume. Si daca nu are neaparat nevoie, nu-i da supliment de calciu. Boabele astea de calitate au suficient.
-
- veteran
Nemernic scrie:are problema cu "calaritul" picioarelor.. si nush ce sa-i fac![]()
am avut'o si eu cu al meu... am impresia ca e o chestie de dominare... nu numai cu picioarele... ci si cu alti caini... eu am rezolvat'o lejer... un ziar peste *** ori de cate ori incerca sa faca asa... evident... numai eu il 'altoiam'

e simpluNemernic scrie:are problema cu "calaritul" picioarelor.. si nush ce sa-i fac![]()

acum serios vorbind vezi ca e semn de dominatie si iti arata cine e seful (daca lasi dupa el) descurajazal permanent altfel risti sa aiba comportament deviant cu catelele si cind e de monta sa vrea sa te monteze doar pe tine !
Sa iti traiasca ,,investitia " si sa nu fi ,,nemernic" cu el