ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Mar 2011, 00:52

- 3 voblere DjBeju
- 3 ssr-uri
- 2 clackin' rap-uri
- 2 sr-uri
- 1 humminbird 798c si

o sa urmeze 2 cozme, un vision oneten si un motor de barca si cred ca deschid magazin :lol:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 11 Mar 2011, 00:54

:lol: :lol: :lol:
sunt tare curios,cand al pui mort--cum arata montura cu pluta respectiva-pt ca -eu cred ca nu functioneaza nicicum in montura pt rapitor!daca-mi demonstrezi contrariul esti tare !uimeste-ma!!! :shock:
Si ca sa nu consideri ca am ceva cu tine special sau cu noutatile tale-ati spun ca plutele respective de genul "stick floats" sunt cu precadere folosite la pescuit lin sau crap aprpape de mal..(chiar prin metoda (stalking))--in crescatoriile si fermele destinate pescuitului sportiv din anglia..
cea cu care vrei tu sa dai la pestisor (mort dupa cum ai scris),,are pe ea inscris ceva de genul (3gr ld+2no....)---asta inseamna ca-i lestata cu 3 grame(3gr ld=loaded sau pe romaneste incarcat adica lestul)iar ceea ce-i mai trebuie sunt 2 no adica pe romaneste 2 alice de plumb undeva intre 0.3 si 0.01grame maxim!!ce-i mai mult strica!!adica daca-i pui mai mult de 0.6grame incepe sa se scufunde si n-o mai vezi!!
si ca sa stii cum e cu marimile astea pe viitor--
no1=0.3gr
no3=0.25gr
no4=0.2gr
no6=0.1g

no10=0.04gr
ce-i mai mare de no1 adica de 0.3gr trece deja la litere( in sistemul englezesc) avand: BB=0.4GR;;;;;AB=0.6GR;;;;;AAA=0.8GR;;;;SSG=1.6GR
acum gandeste cam ce montura ati iesea tie cu pluta asta lestata atat de fin atunci cand voiai sa pescuiesti la rapitor cu ea!! :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 11 Mar 2011, 08:32

Stiam si eu treaba asta dom profesor profesionist, tot la crap m-am gandit si eu cand le-am luat nu la biban, stai fara grija. Ai dreptate, nu merg la biban cu pestisor intradevar, sunt echilibrate aproape la fix din fabrica, nici nu observasem.

Sincer nici nu m-am uitat cum stau pe apa in cada, in crescatorie sau in balta salbatica, langa mal sau in larg da presupun ca fix la fel in toate cazurile.

Si ca sa nu consideri ca am ceva cu tine special sau cu noutatile tale - iti spun ca atitudinea ta de yoda al pescuitului ar trebui totusi temperata de incapacitatea de a face diferenta dintre un stick float si un pellet waggler. Si toata polologhia despre cum se pescuieste cu dansele ca doar tu le stii pe toate. Si daca nu le stii, le stie Goagal :D

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 11 Mar 2011, 11:56

ASA MAI MERGE!!
AI CAZUT IN PICIOARE!!ai dreptate si la pellet waggler!
cand ti-am scris ma gandeam de fapt la cineva cu care m-am contrazis cu ceva ani in urma pe alt forum,si care dupa ce-a pus o poza cu stick float in curent a inceput sa adauge tot felul de alte modele,una dupa alta incurcandu-le rau de tot...nici macar interventia lui Draghicescu de la valcea alias Daddy nu l-a potolit,,ajungand pana la ur ma sa fiu banat si eu si Draghicescu!e bine ca renunti la pestisor!!stii si cum se numeste metoda de pescuit cu aceste wagglere atat de fin lestate???

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 11 Mar 2011, 12:07

Sincer habar nu am cum ii zice exact, doar am vazut cum se face, n-am pescuit cu asa ceva pana acum.
Hai mutam discutia pe privat, scuze de atitudinea recalcitranta de mai devreme. :bere:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 11 Mar 2011, 12:27

stai linistit ca nu-s suparacios!!+ca te stiu din alte parti si te cunosc (zic eu)ca nu esti recalcitrant!! :wink:
si eu am modelele astea de la middy !!

Sergiu1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sergiu1 » 11 Mar 2011, 12:43

Sergiu1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sergiu1 » 11 Mar 2011, 12:44

ULK
veteran
veteran