sunt tare curios,cand al pui mort--cum arata montura cu pluta respectiva-pt ca -eu cred ca nu functioneaza nicicum in montura pt rapitor!daca-mi demonstrezi contrariul esti tare !uimeste-ma!!!

Si ca sa nu consideri ca am ceva cu tine special sau cu noutatile tale-ati spun ca plutele respective de genul "stick floats" sunt cu precadere folosite la pescuit lin sau crap aprpape de mal..(chiar prin metoda (stalking))--in crescatoriile si fermele destinate pescuitului sportiv din anglia..
cea cu care vrei tu sa dai la pestisor (mort dupa cum ai scris),,are pe ea inscris ceva de genul (3gr ld+2no....)---asta inseamna ca-i lestata cu 3 grame(3gr ld=loaded sau pe romaneste incarcat adica lestul)iar ceea ce-i mai trebuie sunt 2 no adica pe romaneste 2 alice de plumb undeva intre 0.3 si 0.01grame maxim!!ce-i mai mult strica!!adica daca-i pui mai mult de 0.6grame incepe sa se scufunde si n-o mai vezi!!
si ca sa stii cum e cu marimile astea pe viitor--
no1=0.3gr
no3=0.25gr
no4=0.2gr
no6=0.1g
no10=0.04gr
ce-i mai mare de no1 adica de 0.3gr trece deja la litere( in sistemul englezesc) avand: BB=0.4GR;;;;;AB=0.6GR;;;;;AAA=0.8GR;;;;SSG=1.6GR
acum gandeste cam ce montura ati iesea tie cu pluta asta lestata atat de fin atunci cand voiai sa pescuiesti la rapitor cu ea!!