ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
Cred ca aici se aude foarte rar de fima Vision.
Ce model e si ce clasa? E cu mufare spigot?

#3 7'6'' . nu e spigot Dane , doar ca nu are neam de lac pe el si te fura ochiul la matisajul ala....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Multumesc Sorine!sorinB scrie:Spring scrie:1 bucata stradic C3000 fksa-ti traiasca!
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
- veteran
Ai si facut-o bucaţi?Ai calcat pe ea?MuskMd scrie:

Am intzeles, e pentru apele de la noi nu e pentru Dunajec.MuskMd scrie:#3 7'6'' . nu e spigot Dane , doar ca nu are neam de lac pe el si te fura ochiul la matisajul ala....

- crapmaniacul
- veteran
Un review ar fi interesant despre aceasta Outlaw, desi vad ca nu o mai au acum pe stoc la TF. Ma intereseaza daca e un fast real si cum lucreaza, care e plaja de greutati reala. Multumesc anticipat si sa o folosesti cu placere Sorin !
Myltumesc Cristian!crapmaniacul scrie:Un review ar fi interesant despre aceasta Outlaw, desi vad ca nu o mai au acum pe stoc la TF. Ma intereseaza daca e un fast real si cum lucreaza, care e plaja de greutati reala. Multumesc anticipat si sa o folosesti cu placere Sorin !
Dupa cum o vad eu duce cam maxim 21 gr, e foarte fina, e fast.
E ceva mai nou aparuta, anul acesta.
O au la powerfishing, de acolo am luat-o

- crapmaniacul
- veteran
Sa ne zici cum s-a comportat in drill cu primul peste sarit de 2 kg. Nu am emotii ptr ca de la Rapture mereu am luat lansete de calitate peste medie la super pret ... Pacat insa ca doar pe foarte putine modele au lungimi intermediare gen 2.23 m , 2.30 m, marea majoritate sunt 2.10, 2.40 si 2.70 m, stii ce vreau sa spun ... In rest super calitate, pret corect ! Spor !sorinB scrie:Myltumesc Cristian!crapmaniacul scrie:Un review ar fi interesant despre aceasta Outlaw, desi vad ca nu o mai au acum pe stoc la TF. Ma intereseaza daca e un fast real si cum lucreaza, care e plaja de greutati reala. Multumesc anticipat si sa o folosesti cu placere Sorin !
Dupa cum o vad eu duce cam maxim 21 gr, e foarte fina, e fast.
E ceva mai nou aparuta, anul acesta.
O au la powerfishing, de acolo am luat-o