Azi am intrat in posesia primei mele lansete de casting. Este o OKUMA Lure Mania, Trigger, 6'3'', 10-32g si o voi echipa cu o mulineta pe care o am de la prietenul lui pokemonu- este o Abu Garcia Blue Max. Daca nu va interveni nimic sambata, voi fii cu ele pe Borcea , chit ca voi da fara ancora sau carlig , numai pentru antrenament. Voi incerca sa atasez si 2-3 poze.Am incecat dar nu reusesc ( nu stiu cum sa fac).
ce ne mai cumparam
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
Salutare,
Azi am intrat in posesia primei mele lansete de casting. Este o OKUMA Lure Mania, Trigger, 6'3'', 10-32g si o voi echipa cu o mulineta pe care o am de la prietenul lui pokemonu- este o Abu Garcia Blue Max. Daca nu va interveni nimic sambata, voi fii cu ele pe Borcea , chit ca voi da fara ancora sau carlig , numai pentru antrenament. Voi incerca sa atasez si 2-3 poze.Am incecat dar nu reusesc ( nu stiu cum sa fac).

Modelul este asta: CBR845 ?suli scrie:G.Loomis 7 mh 3/8-1oz especial crank casting
Maine i se face botezul...
Da ,e modelul CBR845 pentru crank-bait.Qnyx scrie:Modelul este asta: CBR845 ?suli scrie:G.Loomis 7 mh 3/8-1oz especial crank casting
Maine i se face botezul...
8cm, folie de aluminiu, 3 straturi de epoxy, produs de Ghenadie a.k.a. GV Lures cu dedicatie pt. avat:

moneda(de fapt monedele) nu-s chiar asa de grozave - sunt bullion si sunt luate de vreun an in speranta ca se vor transforma in niste oscilante ... am gasit si un nene care sa mi le lamineze, dar m-am luat cu altele si am uitat de ele
gliderul e foarte misto, are un soi de serpuire pe tractiune liniara ... la avat am observat ca merg mai bine jerk-urile trase linar ...
gliderul e foarte misto, are un soi de serpuire pe tractiune liniara ... la avat am observat ca merg mai bine jerk-urile trase linar ...
mersi Bogdane,
are 4 straturi de rasina si saptamana trecuta frate-su a avut "recital" cu avatii doua zile la rand
https://www.facebook.com/26513839030429 ... =1&theater
are 4 straturi de rasina si saptamana trecuta frate-su a avut "recital" cu avatii doua zile la rand
https://www.facebook.com/26513839030429 ... =1&theater