Sa o folosesti sanatos!!!
ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
-
- utilizator constant
merci!
Echipamemte avem (mai mult sau mai putin fiecare ) NU VA DORESC DECAT ,CE-MI DORESC SI MIE ....fire cat mai ZBUCIUMATE PE APA !!!!
O recenzie la noua Certate?
In Europa vad ca abia au bagat-o in catalogul de anul acesta, la japonezi era si iarna trecuta pe piata.
Ai pescuit deja cu ea? Ce face acel mag-shield la galet? Oare cat rezista in timp, am si eu o caldia cu dracovenie d-asta de shield:)
In Europa vad ca abia au bagat-o in catalogul de anul acesta, la japonezi era si iarna trecuta pe piata.
Ai pescuit deja cu ea? Ce face acel mag-shield la galet? Oare cat rezista in timp, am si eu o caldia cu dracovenie d-asta de shield:)
aZu scrie:O recenzie la noua Certate?
este prea devreme sa pot da impresii, tot ceea ce pot spune este ca se misca fantastic, parca mulineaza singura greutatile de pana la 12 grame cat am avut ocazia sa incerc. Este prea devreme pentru mine sa pot face o recenzie, dar la prima impresie este extraordinara !!!
asta este model 2010, nu are mag shield la galet; doar modelul 2013 are 

in rest ... we are the best!
pasek scrie:asta este model 2010, nu are mag shield la galet; doar modelul 2013 are
ba are !