ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
pe natural ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Nu pe natural, ci pe balti private din jurul Bucurestiului.
au ajuns frumusetile

din pacate m-am despartit de doua la insistentele unui prieten.

din pacate m-am despartit de doua la insistentele unui prieten.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
@ mariush
...cum de nu ti-ai facut tu , jointed-uri din astea ?
...sau macar , asemanatoare ....
...cum de nu ti-ai facut tu , jointed-uri din astea ?
...sau macar , asemanatoare ....

nu mai fac de 3 ani,de cand mi-am schimbat locul de munca.pur si simplu nu mai am timp.
am ramas cu cele pe care mi le-am facut si cu care de altfel si prin foarte bine cleni,si am atatea incat imi ajung mult si bine.
am decis sa ridic un pic stacheta la marimea pestilor.visez de cand m-am apucat de pescuit la cei ce trec de metru....
si inca n-am reusit mai mult de 94 cm...
de doua ori 
am ramas cu cele pe care mi le-am facut si cu care de altfel si prin foarte bine cleni,si am atatea incat imi ajung mult si bine.
am decis sa ridic un pic stacheta la marimea pestilor.visez de cand m-am apucat de pescuit la cei ce trec de metru....

...modestulemariush scrie:...visez de cand m-am apucat de pescuit la cei ce trec de metru....si inca n-am reusit mai mult de 94 cm...
de doua ori

...pacat ca nu mai faci .
Scuze de "off-topic" !
-
- veteran
Treaba asta cu Jointed-urile e relativa...daca nu dai exact cand trebuie cu ele si mai ales intr-o apa care sa tina mustaciosi e ft posibil sa fie doar inca niste jucarii adaugate la colectie:D...
poi toate sint doar niste jucarii... , asa si tre sa le luam... ca pe niste consumabile..
imagineazati ca DACA ... dai 10 coco pe o jucarie cu chishoare di guma.. da o cumatra in ea si ti-o face zdreanta...
, nah... te-ai dat odata...
iesti gajiu.. 
imagineazati ca DACA ... dai 10 coco pe o jucarie cu chishoare di guma.. da o cumatra in ea si ti-o face zdreanta...

vointa ar fi,pregatit sunt,perioada o stiu...si pe baieti unde-s...baieti cu potential! sa vedem daca am si norocandrei-ovidiu scrie:Treaba asta cu Jointed-urile e relativa...daca nu dai exact cand trebuie cu ele si mai ales intr-o apa care sa tina mustaciosi e ft posibil sa fie doar inca niste jucarii adaugate la colectie:D...

bradypus scrie:poi toate sint doar niste jucarii... , asa si tre sa le luam... ca pe niste consumabile..
imagineazati ca DACA ... dai 10 coco pe o jucarie cu chishoare di guma.. da o cumatra in ea si ti-o face zdreanta..., nah... te-ai dat odata...
iesti gajiu..
Stai linistit, ca alea rezista la minim 3-4 stiuci.

Jmecheria e sa nu prinzi foarte mici, alea au dintii ca acele si ti le sfasie rapid...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team