ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 29 Mai 2010, 14:00

Nu stiu, eu am pescuit doar Magnesium-ul care mi s-a parut ok. Poate putin sub Avid, dar un bat fain. Helium nu stiu cum e. Ar mai fi si faptul ca blancurile sunt facute in China....... Ceea ce nu confera o prea mare incredere cumpoaratorului, oricat de buna ar parea lanseta la prima vedere.

Eu as vrea sa incerc Feather Touch de la Airrus.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 29 Mai 2010, 21:05

Am observat pe Legend ca acolo unde a fost montat dispozitivul antifurt e putin (foarte putin)matuit lacul. Se poate remedia acest ''defect''? Nu de alta dar nu imi prea place,sunt cam perfectionist de felul meu.Mersi.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Mai 2010, 22:22

adriancean scrie:Am observat pe Legend ca acolo unde a fost montat dispozitivul antifurt e putin (foarte putin)matuit lacul. Se poate remedia acest ''defect''? Nu de alta dar nu imi prea place,sunt cam perfectionist de felul meu.Mersi.
:shock: :shock:
dumnezeule...........

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 29 Mai 2010, 23:45

Sa stii ca salaul sta in apa, vede partea matuita de pe lanseta si zice in gandul lui: "Nu trag la twisterul astuia ca are pata aia nasoala pe lanseta. Doar am si eu demnitatea mea, ce dracu?!"

Eu sugerez fie sa il dai in judecata pe Caius, ca ti-a ruinat lanseta, fie sa vorbesti direct cu tipii de la St. Croix sa ti-o schimbe. Alta solutie nu ai. Asta daca vrei sa mai prinzi ceva cu batul ala vreodata. Poate vreun biban chior, cara sa nu vada pata, dar salau sau altceva mai acatarii, nici o sansa.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Mai 2010, 05:24

adriancean scrie:Am observat pe Legend ca acolo unde a fost montat dispozitivul antifurt e putin (foarte putin)matuit lacul. Se poate remedia acest ''defect''? Nu de alta dar nu imi prea place,sunt cam perfectionist de felul meu.Mersi.
Du-o la o spalatorie auto sa-i dea aia un polish... :D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Mai 2010, 07:59

Intrebam doar,nu e vorba ca din cauza asta nu o sa prinda pesti :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mai 2010, 08:27

Adrian fa-i lansetei o poza .Compara lanseta cu poza dupa un an.De pescuit,binenteles.Printre crengi, pietre,butuci etc...Sa o pastrezi intacta este o performanta pe care ,personal. n-am atins-o. :lol: :lol: Cunosc o singura persoana care are lansetele ca noi si dupa un an de pescuit....dar stresul sa le pastrezi asa este maxim ,te asigur.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 30 Mai 2010, 09:33

Exista niste pile de unghii in forma de parelipiped (din burete), avand pe cele patru fete smirghel cu granulatie fina. Fetele trebuie sa aiba culori (si granulatii) diferite, cea cu granulatia cea mai fina este buna pt a lustrui lacul batului.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Mai 2010, 09:35

Serios :shock: ?

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 30 Mai 2010, 09:40

las-o asa, nu te apuca de reparatii ca nu ai motive, in fond e o simpla lanseta, nu opera de arta :)

Scrie răspuns