ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Nu stiu, eu am pescuit doar Magnesium-ul care mi s-a parut ok. Poate putin sub Avid, dar un bat fain. Helium nu stiu cum e. Ar mai fi si faptul ca blancurile sunt facute in China....... Ceea ce nu confera o prea mare incredere cumpoaratorului, oricat de buna ar parea lanseta la prima vedere.
Eu as vrea sa incerc Feather Touch de la Airrus.
Eu as vrea sa incerc Feather Touch de la Airrus.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- PescarNebun
- senior
Sa stii ca salaul sta in apa, vede partea matuita de pe lanseta si zice in gandul lui: "Nu trag la twisterul astuia ca are pata aia nasoala pe lanseta. Doar am si eu demnitatea mea, ce dracu?!"
Eu sugerez fie sa il dai in judecata pe Caius, ca ti-a ruinat lanseta, fie sa vorbesti direct cu tipii de la St. Croix sa ti-o schimbe. Alta solutie nu ai. Asta daca vrei sa mai prinzi ceva cu batul ala vreodata. Poate vreun biban chior, cara sa nu vada pata, dar salau sau altceva mai acatarii, nici o sansa.
Eu sugerez fie sa il dai in judecata pe Caius, ca ti-a ruinat lanseta, fie sa vorbesti direct cu tipii de la St. Croix sa ti-o schimbe. Alta solutie nu ai. Asta daca vrei sa mai prinzi ceva cu batul ala vreodata. Poate vreun biban chior, cara sa nu vada pata, dar salau sau altceva mai acatarii, nici o sansa.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
Du-o la o spalatorie auto sa-i dea aia un polish...adriancean scrie:Am observat pe Legend ca acolo unde a fost montat dispozitivul antifurt e putin (foarte putin)matuit lacul. Se poate remedia acest ''defect''? Nu de alta dar nu imi prea place,sunt cam perfectionist de felul meu.Mersi.

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran
Adrian fa-i lansetei o poza .Compara lanseta cu poza dupa un an.De pescuit,binenteles.Printre crengi, pietre,butuci etc...Sa o pastrezi intacta este o performanta pe care ,personal. n-am atins-o.
Cunosc o singura persoana care are lansetele ca noi si dupa un an de pescuit....dar stresul sa le pastrezi asa este maxim ,te asigur.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.