Ce lanseta se potriveste?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Tocmai mi-am achizitionat o mulineta Ryobi escusima 1000 Vi si as dori sa imi cumpar si o lanseta care sa se potriveasca pescuitului la clean . am auzit de Berkley cherrywood, Ron thompson monterra m-ar interesa lungimea potrivita si actiunea
Eu am un sert azuka de 2.70 cu actiune 20-60g care nu prea se portiveste
Eu am un sert azuka de 2.70 cu actiune 20-60g care nu prea se portiveste
Salut
de Cherrywood am auziit si de rau..cum k nu ar fi asa rezistente inelele la textil. In rest e o lanseta super, putin cam rigida pt clean, dar merge.
Monterra in schimb e f moale.
Ca si idee, eu am folosit Maver spinner de 2.15 m, 6-15 g, e o lanseta excelenta pentru clean, lanseaza si f bine nalui usoare, e si placuta in drill
de Cherrywood am auziit si de rau..cum k nu ar fi asa rezistente inelele la textil. In rest e o lanseta super, putin cam rigida pt clean, dar merge.
Monterra in schimb e f moale.
Ca si idee, eu am folosit Maver spinner de 2.15 m, 6-15 g, e o lanseta excelenta pentru clean, lanseaza si f bine nalui usoare, e si placuta in drill
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
-
- senior
Am Berkley Cherry si nu pot spune deocamdata decat de bine (2,10m - 7-22gr), dar nu am pescuit-o decat de 2 ori la clean si o data la un concurs...
Am si o Maver Stralis Light 3-8 gr., echipata cu Ecusima 1000, si se echilibreaza super, plus ca e sensibila....insa parca e putin mai moale decat Berkley, plus ca e si alta putere...
Pt.inceput amandoua sunt bune la clean, cu fire subtiri (la textil gros, la Cherywood se aude un harshait la trecerea firului prin inele....)
Am si o Maver Stralis Light 3-8 gr., echipata cu Ecusima 1000, si se echilibreaza super, plus ca e sensibila....insa parca e putin mai moale decat Berkley, plus ca e si alta putere...
Pt.inceput amandoua sunt bune la clean, cu fire subtiri (la textil gros, la Cherywood se aude un harshait la trecerea firului prin inele....)
Berkley-ul nu-i o lanseta foarte rea atata timp cat o pescuiesti cu mono. Textilul insa, va sapa in inele destul de rapid. Calitatea inelelor e cel putzin indoielnica; nu sunt nici macar Dyna Flow sau Hard Chromium. Am vazut mai multe Berkley, unele cu blankuri foarte faine (Berkley Air), in schimb toate erau dotate cu aceste tipuri de inele.
Nu as cumpara Berkley. Mai degraba un Trabucco cu inele mai de calitate.
Pt clean cauta un light.
Nu as cumpara Berkley. Mai degraba un Trabucco cu inele mai de calitate.
Pt clean cauta un light.
din foarte pitina experienta acumulata practic la clea si din multa citita de pe net io as zice ca berkley e foarte buna si as recomanda mono mai ales daca esti incepator! Io am de la berkley LIGHTNING LRS-80 ML 2,40m10-30 gr si merge super atat timp cat dau cu mono.La textil iti recomand sa te bagi mai tarziu cand ai ceva experienta si oricum acolo trebuie sa faci investitie mai mare ca si chiar daca tin inelele la bat nush cat de bine tine mulineta? Fir intins si sa ne tii la curent cu alegerea facuta!
- johnnybravo
- Moderator