....Am interpretat eu gresit....scuze...
....Ce imi recomandati.......
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
@zamfi....
... .din pacate nu mi-am luat doar cateva voblere minow de la rapala ......asta de la bass pro....si baietii nu aveau nici de 5lbs.......dar faza era ca nu aveau galben ....
......am gasit un avid ratacit.....si cam atat......nu am reusit sa ajung pana la cabelas...dar in vreo 2 saptamani sper sa ajung......si promit ca iti zic ce parere am .....
....
-
Ionut the carp
- veteran

mike,mikebazga scrie:Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme)multa cerneala a curs,despre PP de 5 lbs,pe site-ul iesenilor:"prieteni pescari".Daca vreti,puteti intra sa va convingeti,insa toata lumea se plange de el,cu promisiunea de..."neveeeer"!
unde naiba ai vazut tu pe siteul indicat ca se vob de PP de 5lb?
asta deabia a parut pe la cabela's si din cate stiu inca nu a ajuns prin tara pe la nimeni ca sa isi faca o parere.
Una este Fireline si alta este PowerPro,nu confunda.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
....Baieti nici la bass pro nu aveau de 5 lbs.....doar de la 10 in sus......si asta a fost sambata.....adiwolf scrie:mike,mikebazga scrie:Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme)multa cerneala a curs,despre PP de 5 lbs,pe site-ul iesenilor:"prieteni pescari".Daca vreti,puteti intra sa va convingeti,insa toata lumea se plange de el,cu promisiunea de..."neveeeer"!
unde naiba ai vazut tu pe siteul indicat ca se vob de PP de 5lb?
asta deabia a parut pe la cabela's si din cate stiu inca nu a ajuns prin tara pe la nimeni ca sa isi faca o parere.
Una este Fireline si alta este PowerPro,nu confunda.
mikebazga scrie:Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme)multa cerneala a curs,despre PP de 5 lbs,pe site-ul iesenilor:"prieteni pescari".Daca vreti,puteti intra sa va convingeti,insa toata lumea se plange de el,cu promisiunea de..."neveeeer"!
Mike, acolo era vorba de Fireline de 4 lbs.
cred ca am luat mai multi teapa, a fost un "lot" nefericit.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team