discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
THE-_CROW
- utilizator constant

@zamfi....
....Am interpretat eu gresit....scuze...

... .din pacate nu mi-am luat doar cateva voblere minow de la rapala ......asta de la bass pro....si baietii nu aveau nici de 5lbs.......dar faza era ca nu aveau galben ....

......am gasit un avid ratacit.....si cam atat......nu am reusit sa ajung pana la cabelas...dar in vreo 2 saptamani sper sa ajung......si promit ca iti zic ce parere am .....

....
-
mikebazga
- junior

Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme :D )multa cerneala a curs,despre PP de 5 lbs,pe site-ul iesenilor:"prieteni pescari".Daca vreti,puteti intra sa va convingeti,insa toata lumea se plange de el,cu promisiunea de..."neveeeer"!
-
Zamfi
- veteran

Ca sa nu mai pierd timpul

da-mi te rog adresa siteului !Merci!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
mikebazga
- junior

"Prieteni pescari"asa ii zice,intri pe google.
-
jacks
- junior

-
iertati-mi naivitatea dar sunt curios sa stiu daca fluocarbonul tine in loc de struna la stiuca, sau numai la frecari mai fine (pietris) si invizibilitate e bun?
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde
-
Ionut the carp
- veteran

dak este peste 15lb se tine binisor la stiuca, atata tot ca nu rezista ca o struna si cam trebuie inlocuit leaderul dupa fiecare drill

am vazut niste "strune" fluorocarbon de la spro...cred ca am sa incerc

sunt de 50lb
-
adiwolf
- veteran

mikebazga scrie:Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme

)multa cerneala a curs,despre PP de 5 lbs,pe site-ul iesenilor:"prieteni pescari".Daca vreti,puteti intra sa va convingeti,insa toata lumea se plange de el,cu promisiunea de..."neveeeer"!
mike,
unde naiba ai vazut tu pe siteul indicat ca se vob de PP de 5lb?
asta deabia a parut pe la cabela's si din cate stiu inca nu a ajuns prin tara pe la nimeni ca sa isi faca o parere.
Una este Fireline si alta este PowerPro,nu confunda.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
THE-_CROW
- utilizator constant

adiwolf scrie:mikebazga scrie:Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme

)multa cerneala a curs,despre PP de 5 lbs,pe site-ul iesenilor:"prieteni pescari".Daca vreti,puteti intra sa va convingeti,insa toata lumea se plange de el,cu promisiunea de..."neveeeer"!
mike,
unde naiba ai vazut tu pe siteul indicat ca se vob de PP de 5lb?
asta deabia a parut pe la cabela's si din cate stiu inca nu a ajuns prin tara pe la nimeni ca sa isi faca o parere.
Una este Fireline si alta este PowerPro,nu confunda.
....Baieti nici la bass pro nu aveau de 5 lbs.....doar de la 10 in sus......si asta a fost sambata.....

-
Leba
- veteran

-
mikebazga scrie:Baieti,(am renuntat la formalisme,desi sunt novice in unele stiluri,sunt nascut..devreme

Mike, acolo era vorba de Fireline de 4 lbs.

cred ca am luat mai multi teapa, a fost un "lot" nefericit.

-
mikebazga
- junior

Sorryyyy!Imi fac mea culpa,a fost..din cauza..vitezei,adica..a superficialitatii mele! :oops: