Trabucco / Capture S-Force River Trout de 0.16-0.18 sau T-Force Trouter 0.16-0.18 sunt ok ? Multumesc.
Ce fir folositi la pescuitul pastravului de lac ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Ce fir folositi la pescuitul pastravului de lac ?
M-ar interesa un model de monofilament 0.16-0.20 recomandat la pescuitul pastravului de lac cu oscilante/rotative/voblere de maxim 12-15g si urmatoarele caracterstici: rezistenta la nod cat mai buna, transparent si scufundator. Actualul fir Damyl Spezi Line - Forelle (Trout) de 0.18 este o dezamagire totala datorita rezistentei la nod (mi-am pierdut un vobler Rapala CD7 nou la prima lansare
).
Trabucco / Capture S-Force River Trout de 0.16-0.18 sau T-Force Trouter 0.16-0.18 sunt ok ? Multumesc.
Eu folosesc T-Force Trouter 0.16 pe lac de munte la clean , pastrav sau ce o fi. Am luat si o rola de S-Force River Trout de 0.16 pe care inca nu l-am folosit. Acesta din urma este foarte elastic si are o culoare alba ca si ata de cusut. Aici pe forum se zicea ca culoarea alba nu influenteaza catusi de putin camuflajul. Poate ca aici functioneaza zicala "daca vrei sa ascunzi un lucru , cel mai bun loc este acela pe care il vede toata lumea".
- philiphito
- utilizator constant

Firul este descris ca unul de competitie, sinking, alb dar invizibil in apa. Eu pot sa spun ca la 0.18 este mult mai gros decat alte fire de 0.18 pe care le am si nu mi se pare invizibil in apa. Plus o doza de subiectivism, pentru ca nu am avut nici o prezentare cat timp am folosit acest fir.
Pastravii nu mi-au spus daca se vede firul in apa sau nu, si nici voblerul pierdut din cauza firului slab nu mi l-au adus inapoi
Pastravii nu mi-au spus daca se vede firul in apa sau nu, si nici voblerul pierdut din cauza firului slab nu mi l-au adus inapoi