discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adrian99
- veteran

nalucile sunt foarte bune(inclusiv pe apele din tara).e adevarat 2-3 culori au dat randament maxim
pe langa stiuca eu am prins si salau,chiar somn(pe Tancabesti)
de multe ori o naluca mare straneste atacuri mult mai dese si puternice pe ape supra pescuite cu naluci de 6-8cm
chestia debitate in topicul anterior(cu ciorapul).....o prostie...si pe apele din afara se pot da gherle serioase...
in plus de multe ori cea mai buna guma este ...voblerul

-
goodmans
- veteran

adrian99 scrie:nalucile sunt foarte bune(inclusiv pe apele din tara).e adevarat 2-3 culori au dat randament maxim
pe langa stiuca eu am prins si salau,chiar somn(pe Tancabesti)
de multe ori o naluca mare straneste atacuri mult mai dese si puternice pe ape supra pescuite cu naluci de 6-8cm
chestia debitate in topicul anterior(cu ciorapul).....o prostie...si pe apele din afara se pot da gherle serioase...
in plus de multe ori cea mai buna guma este ...voblerul

Iti dai seama ca am zis "la misto" treaba cu ciorapul?
Ala pescuieste la stiuca in Suedia.Acolo dai gherla in 0.01% din partidele de pescuit si asta daca pescuieti foarte des.
Daca ai multe gherle in pescuitul stiucii pe apele din Suedia inseamna ca esti un pescar prost.
-
albert.C
- veteran

-
daca ar fi sa cumpar tot ce vad nu aveam loc sa le mai tin prin casa,insa mi-a parut interesanta naluca doar atat,mai vazusem ceva asemanator insa nu stiam cine e producatorul.asta cu pestele e sigura treaba,daca nu e peste nici-o naluca nu e buna.
o sa te contactez prin p.m pentru ele.
-
misulica70
- veteran

-
goodmans scrie:Iti dai seama ca am zis "la misto" treaba cu ciorapul?
Depinde de starea ciorapului,nu-i mare lucru sa sara somnul la ei
Evident aici ma refer strict la sosetele pe care le aveam in armata, date jos dupa o zi de pas de defilare,salt inainte,culcat sculat etc
-
albert.C
- veteran

-
cred ca-mi trag nishte sosete smechere de la rapala sau chiar cabelas:)
-
spiridusul
- veteran

Cum au spus si colegii, grubul este Savage Gear Real Eel de 20 de cm, culoarea golden ambulance. Daca vrei sa testezi si alte gruburi mari, din propria experienta iti recomand Illex Dexter Eel de 15 si 21 cm, Sandra de 16 si 18 cm.