Caut un vobler ... HELP !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

p5ih0
veteran
veteran

Caut un vobler ... HELP !!!

Mesaj de p5ih0 » 29 Mai 2007, 16:06

vreau neaparat sa cumpar un vobler si problema e ca nu gasesc nicaieri si nici nu am idee cine ar putea sa imi faca rost de el . :cry: Voblerul se numeste Team Daiwa Vibration .
A pescuit cineva cu el ? si daca da sa imi dea si mie un raspuns cu unde as putea sa gasesc asemenea "jucarie"

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Mai 2007, 16:13

Pai daca nu gasesti poti lua cam orice lipless cranckbait mai greu. Merg cam toate la fel. De ce neaparat modelul asta ? Toate marcile fac modele lipless.

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Re: Caut un vobler ... HELP !!!

Mesaj de AndreiZ » 29 Mai 2007, 16:36

p5ih0 scrie:vreau neaparat sa cumpar un vobler si problema e ca nu gasesc nicaieri si nici nu am idee cine ar putea sa imi faca rost de el . :cry: Voblerul se numeste Team Daiwa Vibration .
A pescuit cineva cu el ? si daca da sa imi dea si mie un raspuns cu unde as putea sa gasesc asemenea "jucarie"
Il gasesti si la americani, dar mai repede la japonezi... am si eu un TD Vibration - Silent Woofer, cu care am prins stiuci la Dunare... Oricum nu e facut de Daiwa, ci produs de o alta companie japoneza pt. Daiwa...

Poti comanda TD Vibration de la magazine precum Plat (www.plat.co.jp), Japan Tackle (www.japantackle.com) sau Ichiban Tackle (www.ichibantackle.com). Chiar daca n-au pe stoc, ti-l aduc. Problema e costul final la care va ajunge voblerul...

Poti gasi si la noi voblere mai bune decat TD Vibration, cele de la Jackall (TN/50, TN/60 si TN/70) sunt considerate printre cele mai performante de catre multi pescari din America si Japonia, au cel mai avansat sistem de echilibrare din tungsten, care le face sa stea cu botul in jos, au rate de scufundare specifice si vibratii pe diverse lungimi de unda, in functie materialul din care sunt confectionate bilele din interior. Vezi un model aici: http://www.abrevis.ro/prod.php?Categori ... ere&id=494

Am verificat stocul curent de TN-uri la noi si, din pacate, se pare ca s-a terminat, dar o sa aducem altele anul asta. Pana atunci, poti incerca adresele de mai sus.

Vorba lui Tudor, exista modele lipless la multe marci... daca ai prinsa la Daiwa, nu inseamna ca n-o sa prinzi si la Rapala, Megabass, Jackall, Lucky Craft, Yo-Zuri etc.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 29 Mai 2007, 23:52

nu am prins la daiwa ca nici nu am vazut macar pe viu unu , apai sa mai si dau cu el ... cred totusi ca nu o sa am ocazia sa dau cu vreunu prea curand , asa ca m-am decis sa ma orientez spre un alt producator...
cele de la rapala nu prea imi plac din cauza ca se duc aiurea in aer si au gramajul cam mic, si cele de salmo vin urat de tot in apa ... o sa incerc un Jackall sa vad , poate o sa imi placa ...
dar asa dupa voi , cam care ar fi cele mai bune voblere de genu asta fara barbeta si rateling?? (eu cautam unu care sa merga bine in aer, sa aibe gramaj destul de mare [peste 20gr] , sa aibe bataie scurta si o paleta de culori diversificata ... aa si sa fie ancorele asuctite ca mor cand ratez , mai ales primavara cand mananca asa mai cu frica...)
astept pareri

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 30 Mai 2007, 00:26

Macar asa mai scapa v-o stiuca vie!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 30 Mai 2007, 06:33

Gasesti voblerul la www.marinetackle.com , 14 $
Din viata scapa cine poate.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Mai 2007, 07:10

cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ... Sliderele seamana ca aspect cu ele, dar au cu totul si cu totul alta miscare in apa ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Mai 2007, 08:39

rapalele se arunca foarte bine, ma refer la countdown, shad rap, rnr, etc
normal ca un floating de 3 grame e foarte usor si nu se poate pescui cu el cu orice echipament

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Mai 2007, 09:07

d4md3od scrie: cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ...
Ar fi unul totusi :

http://www.24.olsztyn.pl/salmo/modules. ... age&pid=66

:)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 30 Mai 2007, 09:11

d4md3od scrie:cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ... Sliderele seamana ca aspect cu ele, dar au cu totul si cu totul alta miscare in apa ...
Ba au unul, care se numeste Zipper... am prins ceva salai cu el, nu-i rau, doar ca-i cam mare - n-au decat o singura tipodimensiune!

p5ih0 - din tot ce am vazut pana acum, Jackall-urile lipless/rattling se comporta f. bine pe orice gen de recuperare. Au la Japan tackle http://www.japantackle.com/Lures/Jackall_TN50.htm

Inainte prindeam stiuci cu Rapala rattlin', se lanseaza OK, si evolueaza bine... deci, ai de unde alege.

Scrie răspuns