A pescuit cineva cu el ? si daca da sa imi dea si mie un raspuns cu unde as putea sa gasesc asemenea "jucarie"
Caut un vobler ... HELP !!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Caut un vobler ... HELP !!!
vreau neaparat sa cumpar un vobler si problema e ca nu gasesc nicaieri si nici nu am idee cine ar putea sa imi faca rost de el .
Voblerul se numeste Team Daiwa Vibration .
A pescuit cineva cu el ? si daca da sa imi dea si mie un raspuns cu unde as putea sa gasesc asemenea "jucarie"
Re: Caut un vobler ... HELP !!!
Il gasesti si la americani, dar mai repede la japonezi... am si eu un TD Vibration - Silent Woofer, cu care am prins stiuci la Dunare... Oricum nu e facut de Daiwa, ci produs de o alta companie japoneza pt. Daiwa...p5ih0 scrie:vreau neaparat sa cumpar un vobler si problema e ca nu gasesc nicaieri si nici nu am idee cine ar putea sa imi faca rost de el .Voblerul se numeste Team Daiwa Vibration .
Poti comanda TD Vibration de la magazine precum Plat (www.plat.co.jp), Japan Tackle (www.japantackle.com) sau Ichiban Tackle (www.ichibantackle.com). Chiar daca n-au pe stoc, ti-l aduc. Problema e costul final la care va ajunge voblerul...
Poti gasi si la noi voblere mai bune decat TD Vibration, cele de la Jackall (TN/50, TN/60 si TN/70) sunt considerate printre cele mai performante de catre multi pescari din America si Japonia, au cel mai avansat sistem de echilibrare din tungsten, care le face sa stea cu botul in jos, au rate de scufundare specifice si vibratii pe diverse lungimi de unda, in functie materialul din care sunt confectionate bilele din interior. Vezi un model aici: http://www.abrevis.ro/prod.php?Categori ... ere&id=494
Am verificat stocul curent de TN-uri la noi si, din pacate, se pare ca s-a terminat, dar o sa aducem altele anul asta. Pana atunci, poti incerca adresele de mai sus.
Vorba lui Tudor, exista modele lipless la multe marci... daca ai prinsa la Daiwa, nu inseamna ca n-o sa prinzi si la Rapala, Megabass, Jackall, Lucky Craft, Yo-Zuri etc.
nu am prins la daiwa ca nici nu am vazut macar pe viu unu , apai sa mai si dau cu el ... cred totusi ca nu o sa am ocazia sa dau cu vreunu prea curand , asa ca m-am decis sa ma orientez spre un alt producator...
cele de la rapala nu prea imi plac din cauza ca se duc aiurea in aer si au gramajul cam mic, si cele de salmo vin urat de tot in apa ... o sa incerc un Jackall sa vad , poate o sa imi placa ...
dar asa dupa voi , cam care ar fi cele mai bune voblere de genu asta fara barbeta si rateling?? (eu cautam unu care sa merga bine in aer, sa aibe gramaj destul de mare [peste 20gr] , sa aibe bataie scurta si o paleta de culori diversificata ... aa si sa fie ancorele asuctite ca mor cand ratez , mai ales primavara cand mananca asa mai cu frica...)
astept pareri
cele de la rapala nu prea imi plac din cauza ca se duc aiurea in aer si au gramajul cam mic, si cele de salmo vin urat de tot in apa ... o sa incerc un Jackall sa vad , poate o sa imi placa ...
dar asa dupa voi , cam care ar fi cele mai bune voblere de genu asta fara barbeta si rateling?? (eu cautam unu care sa merga bine in aer, sa aibe gramaj destul de mare [peste 20gr] , sa aibe bataie scurta si o paleta de culori diversificata ... aa si sa fie ancorele asuctite ca mor cand ratez , mai ales primavara cand mananca asa mai cu frica...)
astept pareri
-
watermoccasin
- veteran

Ar fi unul totusi :d4md3od scrie: cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ...
http://www.24.olsztyn.pl/salmo/modules. ... age&pid=66
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Ba au unul, care se numeste Zipper... am prins ceva salai cu el, nu-i rau, doar ca-i cam mare - n-au decat o singura tipodimensiune!d4md3od scrie:cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ... Sliderele seamana ca aspect cu ele, dar au cu totul si cu totul alta miscare in apa ...
p5ih0 - din tot ce am vazut pana acum, Jackall-urile lipless/rattling se comporta f. bine pe orice gen de recuperare. Au la Japan tackle http://www.japantackle.com/Lures/Jackall_TN50.htm
Inainte prindeam stiuci cu Rapala rattlin', se lanseaza OK, si evolueaza bine... deci, ai de unde alege.