A pescuit cineva cu el ? si daca da sa imi dea si mie un raspuns cu unde as putea sa gasesc asemenea "jucarie"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Il gasesti si la americani, dar mai repede la japonezi... am si eu un TD Vibration - Silent Woofer, cu care am prins stiuci la Dunare... Oricum nu e facut de Daiwa, ci produs de o alta companie japoneza pt. Daiwa...p5ih0 scrie:vreau neaparat sa cumpar un vobler si problema e ca nu gasesc nicaieri si nici nu am idee cine ar putea sa imi faca rost de el .Voblerul se numeste Team Daiwa Vibration .
A pescuit cineva cu el ? si daca da sa imi dea si mie un raspuns cu unde as putea sa gasesc asemenea "jucarie"
Ar fi unul totusi :d4md3od scrie: cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ...
Ba au unul, care se numeste Zipper... am prins ceva salai cu el, nu-i rau, doar ca-i cam mare - n-au decat o singura tipodimensiune!d4md3od scrie:cei de la Salmo nu au nici un model de genul RNR-ului de la Rapala ... Sliderele seamana ca aspect cu ele, dar au cu totul si cu totul alta miscare in apa ...