caut lanseta pentru SHIMANO CURADO 201 IHG - LH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
caut lanseta pentru SHIMANO CURADO 201 IHG - LH
salut, in octombrie merg o saptamana in delta si as vrea sa profit sa vad cu ce se mananca baitcastingul. Dupa ce am tocit forumurile m am hotarat si voi cumpara o SHIMANO CURADO 201 IHG - LH. Ce lanseta ma sfatuiti sa cumpar langa ea. aceasta va fi doar pt stiuca, pentru peste mai mic o sa folosesc echipamentele de spinning. as adauga ca as vrea sa lansez si niste voblere de 60 de grame de la salmo, probabil maximum ce ar trebui sa suporte lanseta. pretul ar putea fi ceva intre 150 si 350 lei.
multumesc anticipat
multumesc anticipat
- stefanflorin
- veteran
Re: caut lanseta pentru SHIMANO CURADO 201 IHG - LH
te poti uita la gama de la Colmic, sunt cateva modele foarte reusite, sau la Rapture modelul http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38071.html , care este o super lanseta pt. ce vrei tu.
Urasc atarnatorii!
multumesc de raspuns. totusi as prefera ceva din 2 bucati, si poate ceva mai scurta. o voi folosi intotdeauna din barca. De la colmic ce anume ma sfatuiti sa iau? Si as mai avea inca o intrebare: mulineta am gasit-o pe un sait din austria, si este cam ieftina daca o compar cu preturile din romania sau chiar de oriunde din europa. E ceva in neregula cu ea sau pur si simplu e mai ieftina ?
http://www.nordfishing77.at/shimano-*** ... oClfzw_wcB

http://www.nordfishing77.at/shimano-*** ... oClfzw_wcB
Din 2 buc si sa duca 60gr ar fi lansetele de jerk, gen energoteam excalibur jerk .... Ar fi bine sa pui mana pe ele inainte, in general sunt pari, nu prea merg la altceva.
Poate ar fi mai bine sa te orientezi catre ceva MH sau de crank, gen Herakles Calida 720CR, eu asta folosesc la stiuca, lansez si un skinner mai mic sau slider de 7cm, dau si cu o guma pe offset, mai un crank, mai un spinnerbait ... doar ca sunt 1 piece. Am si o Daiwa crazy cranker pana in 45gr, e fain si ala dar mai greu - e fibra de sticla, duce maxim sliderul de 10. Am cautat si eu bete din 2 buc dar sunt foarte putine optiuni.
In ce priveste mulineta, raportul de 7,2:1 mi se pare prea mare pentru stiuca, in afara de spinnerbaituri majoritatea nalucilor le pescuiesti mai lent. As ramane pe max 6,3:1, eu folosesc daiwa tatula si sunt multumit.
Poate ar fi mai bine sa te orientezi catre ceva MH sau de crank, gen Herakles Calida 720CR, eu asta folosesc la stiuca, lansez si un skinner mai mic sau slider de 7cm, dau si cu o guma pe offset, mai un crank, mai un spinnerbait ... doar ca sunt 1 piece. Am si o Daiwa crazy cranker pana in 45gr, e fain si ala dar mai greu - e fibra de sticla, duce maxim sliderul de 10. Am cautat si eu bete din 2 buc dar sunt foarte putine optiuni.
In ce priveste mulineta, raportul de 7,2:1 mi se pare prea mare pentru stiuca, in afara de spinnerbaituri majoritatea nalucilor le pescuiesti mai lent. As ramane pe max 6,3:1, eu folosesc daiwa tatula si sunt multumit.
Lanseta dintr-o bucata este exclusa. nu locuiesc in romania , iar o tura in delta presupune intotdeauna avion, iar asta inseamna material sportiv suplimentar, la unele companii se taxeaza cu 80 de euro.sunt de acord sa maresc bugetul dar nu pot sa iau decat una din 2 tronsoane. energofish iar nu se incadreaza. pescuitul trebuie sa fie o placere 

-
- veteran
Chiar daca depaseste bugetul, o lanseta care se incadreaza in cerintele dumneavoastra este Sportex Opal Jerk.
Cred ca pana la urma voi lua ceva dintr-o bucata, si cu parere de rau o voi parasii la plecarea din romania. totusi ar fi bine sa nu depaseasca 2 metrii. Rapture e prea lunga. si parca nu as vrea sa arunce mai mult de 45g . devine prea grea . sunt dispus sa maresc si bugetul pentru a gasii ceva . ce alte optiuni ar mai fi ?
-
- veteran
Am una custom 1pc. putere de aruncare 7-28g, inele Fuji SIC micro spiral wrap mandrian FUJi SK2.
A doua de sus in jos http://conceptcustomrods.ro/lansete-bai ... e-vanzare/.
pret 650lei.
A doua de sus in jos http://conceptcustomrods.ro/lansete-bai ... e-vanzare/.
pret 650lei.
Cristian incerc de 2 zile sa dau de tine , atat telefonic cat si pe mail.
intre timp am mai gasit niste bete. poate cineva sa mi zica daca merita luat unul dintre ele?
Powermesh Baitcast 2.00m 10-35g
Generation Black Crazy Cranker 2.01m 15-40g
sau de la Cormoran : Nano-Cor Baitcast 1.98g 8-38g
intre timp am mai gasit niste bete. poate cineva sa mi zica daca merita luat unul dintre ele?
Powermesh Baitcast 2.00m 10-35g
Generation Black Crazy Cranker 2.01m 15-40g
sau de la Cormoran : Nano-Cor Baitcast 1.98g 8-38g
-
- veteran
Catalin ti-am raspns pe email.
Lanseta pe care vand este clar mai buna atat ca blank cat si ca montaj decat cele enumerate de tine.
Crazy cranker este mult prea grea, Power Mash are blank ok dar montajul ineleor lasa de dorit, Cormoran este o Daiwa mai slaba calitativ.
Numarul si dispunerea ineleor on top este absolut critica la casting si cele mai multe lansete sunt rebuturi pentru ca au mult prea putine inele. Spiral wrap rezolva toate problemele
.
Lanseta pe care vand este clar mai buna atat ca blank cat si ca montaj decat cele enumerate de tine.
Crazy cranker este mult prea grea, Power Mash are blank ok dar montajul ineleor lasa de dorit, Cormoran este o Daiwa mai slaba calitativ.
Numarul si dispunerea ineleor on top este absolut critica la casting si cele mai multe lansete sunt rebuturi pentru ca au mult prea putine inele. Spiral wrap rezolva toate problemele