Salut,
Sunt incepator in ale spinning-ului si as vrea sa stiu daca echipamentul care l-am achizitionat la sfaturile celor de la un magazin au fost ok. Azi am testat pe biban e ok... varf sensibil....se scot usor. Intrebarea mea este daca face fata la ceva mai mare gen stiuca 4 kile.
Echipamentul este: Lanseta Daiwa Sweepfire 2.10m, 5-25g, 2buc
Mulineta Daiwa Crossfire 2000A FD
Stima!
Cateva intrebari !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Cateva intrebari !
Cei de la magazin te-au sfatuit sa iei echipamentul asta pentru ca probabil, la el te incadrai in banii de care dispuneai. Nu sunt scule prea grozave, dar pentru inceput merge sa scoti chiar si o stiuca de 4 kile...ca nu te vor tine prea mult asta este alta problema...poate pana atunci strangi bani si-ti iei ceva mai de calitate.
Cu Sweepfire acelasi model dau si eu la spinning de cativa ani, n-am avut probleme cu ea ... la biban, stiuca pana in 2 kg si avat tot pana la vreo 2kg a facut fata cu brio, ba chiar ocazional am folosit-o si la stationar, am scos ciortani la 1-2kg ... Mulineta o pescuiesc la stationar si pana acum n-a facut figuri ...
Vremurile frumoase au trecut ...
...la ce va referiti când puneti problema rezistentei lansetei la un peste mai mare ?
Imi cer scuze Radu ca nu am precizat, ma refeream in special la mulineta...Daca omu o sa prinda frecvent stiuci mari de la 4 kile + o se se cam duca dreaqu angrenajele dupa un timp...Crossfire este "slabuta" rau chiar daca este facuta de Daiwa...old_radu scrie:...la ce va referiti când puneti problema rezistentei lansetei la un peste mai mare ?
Stima.
...nu trebuie deloc sa-ti ceri scuze , nu e cazul !
...ai dreptate in ce priveste mulineta si eu sunt de parere ca aceasta este "segmentul" cel mai important in echipamentul de spinning
...acuma sa nu fiu inteles gresit , fiecare are rolul sau determinant , dar parerea mea este ca mulineta este pe primul plan datorita "travaliului" la care este supusa.
...ai dreptate in ce priveste mulineta si eu sunt de parere ca aceasta este "segmentul" cel mai important in echipamentul de spinning
...acuma sa nu fiu inteles gresit , fiecare are rolul sau determinant , dar parerea mea este ca mulineta este pe primul plan datorita "travaliului" la care este supusa.
am si eu mulineta ... ma tinut 5 partide si sa dus arcu de la picap .... nu mai dati banii pe sculele de firma ieftine pentru ca sunt praf crede-ma...
Strike Pro number one fishing