casting sau tot spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: casting sau tot spinning
Parerea pescarilor americani este mult mai nuantata raportat la aplicatiile mulinetelor de spinning casting, le folosesc exact acolo unde exceleaza fiecare.
http://www.tackletour.net/TTForums/view ... 47&t=42419
http://www.tackletour.net/TTForums/view ... 47&t=42419
Spin ING sau tot ca Sting? Dintre cati au incercat, cati au renuntat si dece?Sau cati au continuat si dece? Astai intrebarea?Evident este vb. de cast.
- ionut-raptor
- senior
Eu am avut de ales intre cele doua.Deocamdata am ales castul.
Amandoua..... 

Eu cred ca pentru ,,a simti gustul castingului" trebuie lasta de o parte,cel putin o perioada,echipamentul de spinning si pescuit doar cu cel de casting.
Cu cat aceasta perioada va fi mai lunga cu atat va fi mai grea revenirea la spinning
Cu cat aceasta perioada va fi mai lunga cu atat va fi mai grea revenirea la spinning

Dap, asa cum in primele partide cu castul, dupa lansare cautam pick-up-ul sub bat sa-l inchid ....Acum caut motive dece sa nu imi vand cateceva din echipamentul de spinning...ca sta degeaba.
- ionut-raptor
- senior
Si eu la fel.Am ajuns si la clean sa dau cu castul 

Fiti tari baieti. Nu va lasati cuprinsi de mrejele unei molinete..
Incepind dinainte de 2000 am avut vreo 5 de casting, sfarsind prin a ma declara 100% multumit de performantele mele si ale mulinetelor...( mai pe ultimele doua ), treaba mergind in paralel cu spiningul si crap la porumb
.
Dupa ce de vreo 3 ani rumeg treaba cu fly-ul si apar rezultate din ce in ce mai bune.....mai bag si un sturion sau ce o fi ...cu rima si crevete...la fund...
, depinde ce mi se casuneaza...
Deci NU adictie...

Incepind dinainte de 2000 am avut vreo 5 de casting, sfarsind prin a ma declara 100% multumit de performantele mele si ale mulinetelor...( mai pe ultimele doua ), treaba mergind in paralel cu spiningul si crap la porumb

Dupa ce de vreo 3 ani rumeg treaba cu fly-ul si apar rezultate din ce in ce mai bune.....mai bag si un sturion sau ce o fi ...cu rima si crevete...la fund...

Deci NU adictie...

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
he he heJedi scrie:cu rima si crevete...la fund..., depinde ce mi se casuneaza...
Deci NU adictie...
varu asta poa fi nterpretata in fel si chip !
nah... daca aveai si tu pile ca smelcan iti stergeai mesaju

- semlecangheorghe
- veteran
Doktor Votka ,ala din capu'tau o sters ipoteticul mesaj, si cred ca si mai mult de atit..
Du-te mah la dezintoxicare..cica vreo 5 la suta scapa...cine stie poate ai noroc..

Du-te mah la dezintoxicare..cica vreo 5 la suta scapa...cine stie poate ai noroc..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.