Carrot stix LTX

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Carrot stix LTX

Mesaj de grecu » 05 Feb 2010, 20:56

are cineva modelul asta 7'2" 1/8-1/2 estra fast ? pareri comparat cu un avid de 7 ML

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2010, 21:09

Eu am avidul si nu l-as schimba cu un morcov,fie si pentru inele.Si cred ca avidul este mai senzitivsi este o lanseta rezistenta in acelasi timp.Specific ca lanseta de care vorbesc este dintr-o bucata,celelalte din 2 pcs,putind fi usor diferite.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 05 Feb 2010, 22:11

eu am avidul din 2 bucati

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Feb 2010, 17:40

dar de un team daiwa fuego ?

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 06 Feb 2010, 18:15

-eu am avidul 7'ML 2pc si am si un morcov de 7' M, amandoua sunt bete super, dar avidul are un avantaj.. componentele fuji, amandoua sunt sensitive si poseda o rezerva de putere mare, tinand cont de toate astea vad ca multi ar prefera avidul decat un morcov datorita culorii si a inelelor, chiar si a mandrinei, dar blank-ul morcovului nu este de neglijat.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Feb 2010, 19:38

morcovul e putin mai senzitiv,are rezerva de putere mai mare si e sensibil mai usor......
mie mi se pare foarte confortabila mandrina,sta bine in mana si gripul de duplon e foarte fain la atingere.
INSA!!!!
inlelele sunt jenante de-a dreptul.nu se taie de la textil,dar fac un zgomot infernal,mai ales in dril!plus ca sunt pacbay,nu fuji.
multe serii au o manopera deplorabila......matisaje aiurea,rasina in exces etc.foarte mare pacat de blancul ala.
plus ca daca ai putin ghinion si ii ciobesti culoarea o sa iasa de dedesubt un negru de toata frumusetea......deci fiecare zgarietura e mult mai vizibila decat pe un blanc normal.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Feb 2010, 19:41

deci morcovu ii bun de supa :lol: dar de fuego stie cineva ceva :?:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Feb 2010, 19:43

grecu scrie:deci morcovu ii bun de supa :lol: dar de fuego stie cineva ceva :?:
mult mai buna alegerea asta.
eu am schimbat inelele de pe cativa morcovi si iti pot spune ca iese cu totul alt animal! :wink:
numai ca e bataie de cap si cheltuiala in plus :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2010, 20:13

Atit Boyd Duckett,cit si Ken Whiting,au parasit compania e-21,nemultumiti de calitatea proasta a componentelor si a asamblarii acestora,precum si de incapacitatea companiei de a mentine calitatea initiala a blancurilor.Din acest motiv ,avidul pare putin peste morcov.Cei doi creatori ai morcovului, au pus bazele unei noi companii care v-a produce niste lansete bazate pe tehnologia Microguide,lansete high-end,care vor fi folosite anul acesta de profesionisti in Bassmaster Classic.Atunci ,probabil rolurile se vor inversa.Si cei care le-au folosit isi vor da verdictul...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Feb 2010, 20:59

semlecangheorghe scrie:Atit Boyd Duckett,cit si Ken Whiting,au parasit compania e-21,nemultumiti de calitatea proasta a componentelor si a asamblarii acestora,precum si de incapacitatea companiei de a mentine calitatea initiala a blancurilor.Din acest motiv ,avidul pare putin peste morcov.Cei doi creatori ai morcovului, au pus bazele unei noi companii care v-a produce niste lansete bazate pe tehnologia Microguide,lansete high-end,care vor fi folosite anul acesta de profesionisti in Bassmaster Classic.Atunci ,probabil rolurile se vor inversa.Si cei care le-au folosit isi vor da verdictul...
poate am io morcov din prima recolta! :lol:
al meu e lucrat acceptabil...numai ca nu o sa inteleg niciodata de ce s-a luat decizia de a se folosi orice alte componente inafara de fuji.
asta e si singurul lucru care il am de reprosat kistler-ului.
faci un blanc foarte bun........ii pui mandrina ok si dupaia montezi niste inele nasoale. :roll:
eu am zis.la clasa MH si numai pentru greutate si nu as alege avidul peste morcov.trebuie sa te gandesti ca la 7'6" MH diferenta de greutate e undeva la 40-45g!!! :shock:

Scrie răspuns