Carrot stix LTX
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Carrot stix LTX
are cineva modelul asta 7'2" 1/8-1/2 estra fast ? pareri comparat cu un avid de 7 ML
- semlecangheorghe
- veteran
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-eu am avidul 7'ML 2pc si am si un morcov de 7' M, amandoua sunt bete super, dar avidul are un avantaj.. componentele fuji, amandoua sunt sensitive si poseda o rezerva de putere mare, tinand cont de toate astea vad ca multi ar prefera avidul decat un morcov datorita culorii si a inelelor, chiar si a mandrinei, dar blank-ul morcovului nu este de neglijat.
morcovul e putin mai senzitiv,are rezerva de putere mai mare si e sensibil mai usor......
mie mi se pare foarte confortabila mandrina,sta bine in mana si gripul de duplon e foarte fain la atingere.
INSA!!!!
inlelele sunt jenante de-a dreptul.nu se taie de la textil,dar fac un zgomot infernal,mai ales in dril!plus ca sunt pacbay,nu fuji.
multe serii au o manopera deplorabila......matisaje aiurea,rasina in exces etc.foarte mare pacat de blancul ala.
plus ca daca ai putin ghinion si ii ciobesti culoarea o sa iasa de dedesubt un negru de toata frumusetea......deci fiecare zgarietura e mult mai vizibila decat pe un blanc normal.
mie mi se pare foarte confortabila mandrina,sta bine in mana si gripul de duplon e foarte fain la atingere.
INSA!!!!
inlelele sunt jenante de-a dreptul.nu se taie de la textil,dar fac un zgomot infernal,mai ales in dril!plus ca sunt pacbay,nu fuji.
multe serii au o manopera deplorabila......matisaje aiurea,rasina in exces etc.foarte mare pacat de blancul ala.
plus ca daca ai putin ghinion si ii ciobesti culoarea o sa iasa de dedesubt un negru de toata frumusetea......deci fiecare zgarietura e mult mai vizibila decat pe un blanc normal.
- semlecangheorghe
- veteran
Atit Boyd Duckett,cit si Ken Whiting,au parasit compania e-21,nemultumiti de calitatea proasta a componentelor si a asamblarii acestora,precum si de incapacitatea companiei de a mentine calitatea initiala a blancurilor.Din acest motiv ,avidul pare putin peste morcov.Cei doi creatori ai morcovului, au pus bazele unei noi companii care v-a produce niste lansete bazate pe tehnologia Microguide,lansete high-end,care vor fi folosite anul acesta de profesionisti in Bassmaster Classic.Atunci ,probabil rolurile se vor inversa.Si cei care le-au folosit isi vor da verdictul...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
poate am io morcov din prima recolta!semlecangheorghe scrie:Atit Boyd Duckett,cit si Ken Whiting,au parasit compania e-21,nemultumiti de calitatea proasta a componentelor si a asamblarii acestora,precum si de incapacitatea companiei de a mentine calitatea initiala a blancurilor.Din acest motiv ,avidul pare putin peste morcov.Cei doi creatori ai morcovului, au pus bazele unei noi companii care v-a produce niste lansete bazate pe tehnologia Microguide,lansete high-end,care vor fi folosite anul acesta de profesionisti in Bassmaster Classic.Atunci ,probabil rolurile se vor inversa.Si cei care le-au folosit isi vor da verdictul...

al meu e lucrat acceptabil...numai ca nu o sa inteleg niciodata de ce s-a luat decizia de a se folosi orice alte componente inafara de fuji.
asta e si singurul lucru care il am de reprosat kistler-ului.
faci un blanc foarte bun........ii pui mandrina ok si dupaia montezi niste inele nasoale.

eu am zis.la clasa MH si numai pentru greutate si nu as alege avidul peste morcov.trebuie sa te gandesti ca la 7'6" MH diferenta de greutate e undeva la 40-45g!!!