Caperlan si EcoLogic

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Bogdan_Alex
veteran
veteran

Caperlan si EcoLogic

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Apr 2009, 10:25

In magazinul Decathlon am vazut aceste 2 noi branduri pe piata noastra. In caz ca nu sunt ignorant si nu stiam ca exista de mai demult.

Cautand o lanseta de salau, dupa cum am scris si in alt thread, am pus mana pe cateva din aceste modele, iar de la Caperlan pot spune ca este un model foarte ingrijit, usor si care pare sa-si faca treaba cum trebuie.

Intrebarea mea este: Stie cineva mai multe despre aceste 2 branduri? :?:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Apr 2009, 12:03

Sunt marci Decathlon ca si multe altele. Produse fabricate pentru aceste magazine.

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 28 Apr 2009, 12:47

Am vazut si eu modelele lor la magazin, pe scurt cele ieftine mi s-au parut cam de jucarie si cele scumpe...mmmm...scumpe :lol: Adica la categoria aia de pret de peste 150-200 lei pentru un bat te poti orienta spre alte firme cu oferte similare.
M-am uitat si la restul de produse pescaresti, si mi-am ales.... nimic. Ce e ieftin nu merita si ce e scump gasesti si in alte parti.

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 28 Apr 2009, 13:02

Au plumb tip glont, model cam greu de gasit la noi.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Apr 2009, 18:16

AxA scrie:Am vazut si eu modelele lor la magazin, pe scurt cele ieftine mi s-au parut cam de jucarie si cele scumpe...mmmm...scumpe :lol: Adica la categoria aia de pret de peste 150-200 lei pentru un bat te poti orienta spre alte firme cu oferte similare.
M-am uitat si la restul de produse pescaresti, si mi-am ales.... nimic. Ce e ieftin nu merita si ce e scump gasesti si in alte parti.
In mare parte ai dreptate. Insa sunt cateva lansete acolo care daca nu ai judeca dupa brand cred ca si-ar face loc printre suratele lor mai "titrate"

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 28 Apr 2009, 20:02

unde este mafazin decathlon la noi? este in bucuresti?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Apr 2009, 22:11

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 29 Apr 2009, 09:13

Marele avantaj al Decathlon e ca sunt toate gramada.
Inainte daca aveai nevoie de 2 chestii pentru camping, un tricou si o cutie cu plumbi trebuia sa faci 150 de km prin bucuresti si sa pierzi 1 zi.

Sculele de pescuit in mare lor majoritate sunt China branduite si un pic cam scumpe...

Toate produsele se opresc undeva pe la Middle Level :twisted: pentru ca, la fel ca toti retailerii, se orienteaza catre volum si nu catre calitate...

La fel cum, daca ai nevoie de un costum bun, nu te duci la Carrefour, daca ai nevoie de o "scula performanta" nu te duci la Decathlon

Una peste alta, eu ma bucur ca au ajuns si la noi pentru ca se pot gasi cateva chestii faine!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 29 Apr 2009, 09:40

asta cu china e foarte relativa. Te duc in magazin de specialitate si iti arat china la greu, si mai de proasta calitate. In mare ai dreptate insa aici sunt destule exceptii, numai ca, exact cum a spus si Axa, ce e bun e scump.
Macar vin cu brand-urile lor, adica aduc ceva nou pietei.
Am vazut montura Drakovic sau SpinerBaits sau plumbi glont. Chestii care lumea se plangea ca le gaseste cam greu, spre deosebire de carfur sau altele unde ce gasesti mai prost la gipo, gasesti si la ei.

Scrie răspuns