Cabela's xxx Eagle XML

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

caius
junior
junior

Cabela's xxx Eagle XML

Mesaj de caius » 28 Feb 2005, 23:25

De putin timp am intrat in posesia unui XML ,model XCLS703-2,1/8-5/8 oz,ML .
Ma intereseaza parerea voastra la ce se preteaza cel mai bine acest bat, la voblerit,jigiuit sau...
caius delamarian

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 01 Mar 2005, 06:54

Caius,

In primul rand fii bucuros ca ai un bat Cabela's facut pe blank G. LOOMIS.

Poti pescui la orice si nu o sa ai probleme daca nu depasesti prea mult greutatea nalucilor pt care e destinat ,adica optimul e intre 3,5g. si 17,7g.si bineinteles daca nu vrei sa ridici in bat un peste mai mare.
Iti garantez ca poti pescui chiar si cu 20-25g. fara sa se intample nimic,batul avand un coeficient de rezistenta mai mare decat cel specificat.
Nu poti sa-l folosesti la drop shot deoarece nu e destul de sensibil pt. acest pescuit,in rest poti considera ca ai un bat f.bun.

Jean Scurtu

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Mar 2005, 08:55

nu-l vinzi? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 01 Mar 2005, 09:33

Ai nimerit poate cel mai versatil model de xml.Pe langa caracteristicile blancului descrise si in catalog modelul 1\8-5\8 ML se preteaza atat pesc. cu woblere cat si cu jiguri si linguri usoare cele mai folos in pesc. salaului si stiucii.De asemenea e nemaipomenit in pesc. pastravului de lac cu oscilante sau woblere.
Nu prea se preteaza la pescuitul stiucii in zone cu vegetatie abundenta pt ca nu o prea poti forta dar pe zone curate merge f bine
Am prinns si somn de 9Kg cu acest model dar totusi a fost la limita ;am cam fortat-o
De asemenea merge bine si la clean si probabil si avat.
In orice caz o sa ai o placere deosebita sa pesc. cu ea: am pescuit mult cu acest model anul trecut facand sute de lanseuri fara sa simti nici o oboseala .Si mandrina fuji pe care o are pare cauciucata si cred ca iti protej. palma de "bataturi"

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 01 Mar 2005, 22:11

Va multumesc ptr aprecierile si sfaturile voastre,astept sa se mai incalzeasca ca sa o incerc.
Am uitat sa va spun ca odata cu XML mi-a venit si un Stradic MGFh 2500 si se pare ca-i foarte echilibrat batul.

Salutari !
caius delamarian

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Mar 2005, 23:45

Caius:sper ca stii ca sculele noi trebuie udate?Asa...ca sa nu se usuce :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

micutu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutu » 02 Mar 2005, 00:21

cam ce mulineta s-ar potrivi cu asa ceva? ... la un pret de circa 150-200Euro

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Mar 2005, 21:05

Eu cred ca un model 2000 merge cel mai bine. Ex:
-Cabelas au xml in oferta combo cu Prodigy care e modelul nou de daiwa capricorn facut pt cabelas
daca are cine sa -ti aduca la comanda in combo reducerea e f rentabila si acopera exact adaosul care se practica de obicei asfel incat le iei la pretul de catalog al lansetei si mulinetei luate separat :)

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 03 Mar 2005, 00:58

[quote="dragos74"]
-Cabelas au xml in oferta combo cu Prodigy care e modelul nou de daiwa capricorn facut pt cabelas

din pacate nu am stiut ca mulineta Prodigy=daiwa capricorn, initial am vrut sa iau acel combo dar se pare ca nu m-am documentat suficient si am luat Stradicul .
caius delamarian

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Mar 2005, 13:17

Caius:pai stii ce zic eu?Daca nu se potriveste cu Stradic-ul,mi-l dai mie :lol: si tu-ti iei Prodigy.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns