Cabela's XML , 7' 3/8-1

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Sep 2004, 17:14

batul n-are cum sa fie naspa. eu zic doar ca cea mai mare parte a stiucilor care dau in mod normal nu sunt foarte mari si poti sa mergi linistit sa dai dupa ele cu echipament mai lejer, mai putin obositor la mana & so on.

pupu
veteran
veteran

xml

Mesaj de pupu » 23 Sep 2004, 21:13

xml xxx eagle este un bat extraordinar simti si cel mai mic atac vorbesc de 7,6 ML eu ma impac excelent cu el dar cred ca este mai aproape de stiuca unde il prefer la salau folosesc xxx eagle II care la aceasi putere si lungime este mai bland mai ales cand pescuiesc cu voblere

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 24 Sep 2004, 07:48

Partial corecta observatia lui Costica. XML-urile sint mult, mult prea rapide pentru pescuitul stiucii cu oscilante si cranckbait-uri, dar sint excelente pentru pescuitul cu poppere sau stick-bait-uri (asta ca sa nu devin purist si sa zic pescuitul stiucii cu soft-bait-uri). De asemenea este o lanseta excelenta pentru pescuitul salaului cu jiguri sau rig-uri, in Dunare (sau oriunde este necesar un plumbaj greu).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

Valentin Comaneci
junior
junior

Mesaj de Valentin Comaneci » 24 Sep 2004, 08:37

Salut ,
Multumesc pentru raspunsuri tuturor,pe 18 luna viitoare il voi proba si daca nu ma voi putea obisnui il voi pastra pentru delta sau Budeasa.Eu de obicei pescuiesc la stiuca pe balti cu o Daiwa de 1/4-1/2 moderate si cu Rip SI de 0,15.
Pentru XML o sa folosesc mono de 0,28 sa vad cum se prezinta.
Oricum abia astept sa il testez :D

Scrie răspuns