bleah.nu se merita.nu vrea caucioace da-i boblere sau linguri sau rotative sau etc.parca-i mai frumos la spining si o trusa de artificiale arata mai bine dacat o galeata cu baboi.mircioneolt scrie:orice pescuit la rapitor este bine venit sunt momente in care nu vrea pe cauciuce si papa numai pe viu la pluta deci e ok dar poate unii au prins numai caras,ciortan,sau.....la pluta
bricolaje
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
cand totzi discutam de naluci facute de tine, betze custom s.a.m.d mi-se pare aiurea sa discut de confectzionat plute,nu e nimic de invatzat din aceasta treaba mai ales ca le potzi face si din slapi direct pe balta imaginatzie sa ai 
multzi au trecut peste treaba cu pluta sau pescuitul la statzionar,poate si din cauza ca e prea monotona(baga vermusu scoate viermusu.....
) ca o mai practicam de cateva ori pe an asta e altceva un fel de remember off
on topic:incearca din slapi de niro,din material stratificat,un fel de burete dar care e bun pe apele noastre,se confunda cu mizerile
ca sa nu dea de banuit pestelui
la clean da rezultate(pe bune) 

multzi au trecut peste treaba cu pluta sau pescuitul la statzionar,poate si din cauza ca e prea monotona(baga vermusu scoate viermusu.....

on topic:incearca din slapi de niro,din material stratificat,un fel de burete dar care e bun pe apele noastre,se confunda cu mizerile

-
- junior
-
- junior
-
- junior
multumesc dar eu nu mam referit doar la plute asta a fost prima mea nelamurire dar aici se pot pune orice intrebare: rotative,oscilante,voblere,plute,agrafe
si chiar daca am ajuns pana la agrafe am si eu o intrebre:
cum le fac????????
si chiar daca am ajuns pana la agrafe am si eu o intrebre:
cum le fac????????

dintr-un om poti face un pescar dar dintr-un pescar nu mai poti sa faci om
-
- junior