Boala tamburilor. Epidemie.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Apr 2011, 15:40

"nu cred ca se merita sa dai la spinning dupa stiuci uzual pana-n 3-5kg sau salai la fel ,sau bibanei cu stella----ajunge stradicul pt asa ceva --si ai la cateva dintre modele si tamburi de rezerva-
si stella-i buna darin general la mare,ocean, la rechinasi,,la bass,la polloc,,,,,merlin,tuna----unde confortul unei frane de maxima calitate si lucrul in forta la turatii inimaginabile cer o mulineta care sa lucreze bine chiar de frige la deste!!!
restul cred ca-i moft!! "

Poate fi si moft, insa Stella are un model (cel alb - saltwater) pentru mari si oceane, respectiv modele gri metal pt ape dulci, cum ar fi FD sau FE-urile. Deci Stella nu inseamna "mari si oceane", ci o mulineta de top, pe care, daca-ti permiti, merita s-o ai, chiar si pentru clean si biban, zic eu. (mai putine batai de cap).

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 03 Apr 2011, 06:29

ok!!respect punctul de vedere al fiecaruia----si eu as pune stella all around pe toate betele de spining sau de pescuit de pe tarm la" feathers"-insa cred ca ajung mai scump decat am dat pe masina :lol: --asa ca raman la stradic,mai un abu,mai o daiwuta coastal pt apa sarata!!am si-o tornado 3550i--de 2 ani pt apa sarata --si merge saracuta ca unsa--cu 30lb power pro pe ea!!!!
acuma na----cine poate cu stella---e ok!!
joc mereu la euromilion ca sa-mi schimb toate sculele --insa ni-i loc inca!! :cry:
ce-as mai baga acolo cateva centurry,cateva torrix,ceva harisoane,,g loomisuri,.....,si le-as umple mandrinele doar cu basiair,aero technium,,stelle.....+probabil un cort s7 de la nash!! sau direct tot ce-i spinning reel---van stall!!
hai ca ma duc sa ma culc pt ca -----la "stella" care-a rasarit...........azi o vedem si nu e!!! 8)

Scrie răspuns