Blue Fox MoreSilda
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Blue Fox MoreSilda
Ati prins ceva cu aceasta oscilanta? Eu am cumparat de cateva luni una, adevarat ca nu am avut unde si cum sa testez, ca apele au fost cum au fost,sper ca in sezon o sa am prilejul. Cum pescuiti cu ea? Ar fi o idee sa pui inainte un streamer, ceva...?
- Bogdan_Alex
- veteran
eu am fost multumit de tot ce am folosit de la blue fox. sunt niste produse best value dupa parerea mea. am dat in special cu rotative vibrax care se misca excelent. cu acel model de care zici tu n-am dat dar nu cred ca face exceptie de la standardul de calitate blue fox.
Fara pescuiala viata e pustiu
- Bogdan_Alex
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
sunt frumoase Blue Fox-urile,dar rotativa care sa se invarta mai bine si mai lejer(la cel mai mic curent) ca si Mepps,nu am vazut.Am si Blue Fox,am si Mepps(pe care le prefer cand e vorba de rotative,se invart si tinute pe loc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Ca si Mepps,in cel mai slab curent,nu se invarte nici una,tinand cont ca Blue Fox au si corpul,parca si paleta mai grea decat la Mepps,se urneste mai greu.Adi_ scrie:Michael, tinute pe loc in ce curent? Ca in curent mai tarishor, se invart cam toate...
Cei de la Blue Fox au incercat sa copieze forma paletei revolutionare de la Mepps,dar nu au reusit intocmai,paletele de la Blue Fox sunt ceva mai greu de urnit.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Stefan Tudose
- Moderator