Blank 24T
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Blank 24T
Va rog sa-mi spuneti ce caracteristici are un asemenea blank?
Ma intereseaza rezistenta la tractiune, rigiditate, sensibilitate la lovituri etc Merita sa investesc intr-un asemenea blank pentru pescuitul la somn mare din barca?
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Ma intereseaza rezistenta la tractiune, rigiditate, sensibilitate la lovituri etc Merita sa investesc intr-un asemenea blank pentru pescuitul la somn mare din barca?
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Bucuresti
- kingofbeasts
- veteran
Re: Blank 24T
pune un link cu blankul, o serie un producator ceva acolo sa-l putem identifica si noi 

Pai nu am asa ceva. Vreau sa cumpar o lanseta pentru pescuit la somn din barca (nu la artificiale). Este vorba de http://www.angel-domaene.de/Penn-Slamme ... 13361.html
Habar nu am cat de fragil este un asemenea blank, daca rezista la tractiune etc
Habar nu am cat de fragil este un asemenea blank, daca rezista la tractiune etc
Bucuresti
Dupa cunostintele mele 24 Ton inseamna standard modulus...deci e orice altceva decat fragil...inseamna multa rasina si mai putin carbon...Dupa greutatea lansetei pare ca asa e...Muuulta rasina...deci de rupt mai greu.
- crapmaniacul
- veteran
Daca ma uit ca are 350 gr. greutate la o lungime de doar 2,10 m (cam cat are o lanseta de crap de 3.60 m/3,90) e clar ca e un par, arac de vie, pereti f grosi in carne, speciala ptr a fi abuzata.
Mai scrie acolo ca duce undeva in jur de 50 lbs ... e nemiloasa deci. Si e clar ca fiind din gama Slammer de la Penn, e de calibru mare si de rasa buna. Pretul accesibil, inele SIC ... pacat ca e din 2 buc. ptr ca fiind indicata ptr animale over weight ar putea ceda poate intr-un caz de exceptie rarisim totusi ... Dintr-una era sfanta.
Mai scrie acolo ca duce undeva in jur de 50 lbs ... e nemiloasa deci. Si e clar ca fiind din gama Slammer de la Penn, e de calibru mare si de rasa buna. Pretul accesibil, inele SIC ... pacat ca e din 2 buc. ptr ca fiind indicata ptr animale over weight ar putea ceda poate intr-un caz de exceptie rarisim totusi ... Dintr-una era sfanta.
Daca ne gandim ca lansetele de crap nu sunt dintr-o bucata si ce abuz primesc lansand si peste suta de grame cu o forta imensa..si nici crapii de 15-20 de kile nu sunt niste luptatori slabi...de tenii cu run-uri de nebun nu mai zic...si lansetele tot din doua bucati se fabrica..ma gandesc ca nu ar fii asa de mare problema segmentarea aia.
- crapmaniacul
- veteran
Ma gandeam ca ar putea fi o problema ipotetica macar (eliminata din start la o lanseta dintr-un sg segment) cand ma gandesc ca Eugen cand zice ca vizeaza somnul mare intuiesc eu ca se refera la aia care incep sa depaseasca 50-60 kg care pleaca precum trenul din gara. Oricum cu siguranta ca joarda este ranforsata la imbinare si e facuta sa tina la tavaleala, iar pretul e unul foarte bun. Tot la Penn am vazut niste joarde bune ptr pescuitul de ton care merg si pana la 100 lbs, dar pretul se duce spre 350 usd, deci deloc ieftine ...ULK scrie:Daca ne gandim ca lansetele de crap nu sunt dintr-o bucata si ce abuz primesc lansand si peste suta de grame cu o forta imensa..si nici crapii de 15-20 de kile nu sunt niste luptatori slabi...de tenii cu run-uri de nebun nu mai zic...si lansetele tot din doua bucati se fabrica..ma gandesc ca nu ar fii asa de mare problema segmentarea aia.
io am penn overseas pro pina in 50 lbs imperecheata cu un penn fathom LW 40 si pot sa zic ca e un combo f reusit. Io is f multumit cu el !
http://www.penn.fi/catalogue/vavat,778/ ... ,7059.html
... tot asa... la prima vedere pare par ... dar daca dai ca mine din barca cu linguri de 200 g si jiguri de 300 g plus altele pe instalatie.. caci altfel citeodat n-ajungeam la fund
.. si pot sa zic ca am simtit cel mai mic tzac chiar si la chitici de´o palma asta chit ca dadeam cu mono de 0,56 mm la peste 100 de metri adincime , ca sa nu mai zic caci : cu peste se ndoaie ca orice alta joarda... adic pe scurt... e sensibila si mladioasa sub sarcina potrivita
http://www.penn.fi/catalogue/vavat,778/ ... ,7059.html
... tot asa... la prima vedere pare par ... dar daca dai ca mine din barca cu linguri de 200 g si jiguri de 300 g plus altele pe instalatie.. caci altfel citeodat n-ajungeam la fund

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Cam asta banuiam si eu, dar mi-am spus ca printre voi sunt baieti care se ocupa cu facut lanste din blank-uri si pot primi unsfat sau o parere.
Voi risca banii astia si vad eu ce-o iesi din Dunare...
4 all
Voi risca banii astia si vad eu ce-o iesi din Dunare...

Bucuresti