blancuri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Eduard Smaranda
utilizator nou
utilizator nou

blancuri

Mesaj de Eduard Smaranda » 05 Ian 2005, 20:26

Salut si la multi ani pentu toti pescarii,
Daca exista cineva :!: care stie cum as putea sa achizitionez :?: blancuri pentru a-mi crea singur lansetele :idea: va rog sa ma contactatii, as dorii sa imi fac un set de lansete pentru crap(4 buc x 3,20m) si doua lansete de stiuca una de 2,40m pentru pescuitul din barca si una de 2,70m pentru pescuitul de pe mal.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Ian 2005, 21:08

:shock: :shock: :shock: a spus cuvantul ala cu c... :shock: :shock:

serios? cred ca numai de afara! Si asta daca ai noric si ai pus ochii pe ceva din bucati sub 1m. Altfel....forget about it!
near the beer

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Ian 2005, 21:18

costica_fishing scrie::shock: :shock: :shock: a spus cuvantul ala cu c... :shock: :shock:
Era o saraca ciprinida din familia cleanului :P

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Ian 2005, 22:55

sub 1 metru , pentru ca la alea peste tre sa faci musai frumos la compania aviatica ce transporta.

Si cam la fel sunt si regulile postei USA. Se poate totusi cu UPS, TNT si altii, insa alte costuri.
De ce? Nu ma intreba. Probabil trebuia sa fie o limita si au zis: 1m. Asa, de ai dracu, sa nu intre betele de 7'.

Ma chinui sa vad cine imi poate aduce un motor electric cu shaft-ul de 30''. Teoretic ar avea sub 1m, practic cica ambalajul e dat dracu.
Motorasul e 95 $, transportul probabil peste 100. :x

Asta e!
near the beer

Jean Scurtu

Blank-uri

Mesaj de Jean Scurtu » 06 Ian 2005, 01:50

Am mai spus pe acest forum ca nu se pot trimite in Romania din U.S.A.prin posta aeriana colete mai lungi de 42 inch(1,0668m.) si aceasta limita e impusa de Romania,nu de americani.
Se pot trimite colete mai lungi cu vaporul si dureaza o gramada de timp,sau cu alte companii(UPS,FEDERAL EXPRESS etc.)dar costa mai mult transportul decat batul dorit sa zicem.
Blank-uri se pot cumpara cate vrei aici,dar trimiterea lor in Romania e limitata de cele prezentate mai sus.

Jean Scurtu

Eduard Smaranda
utilizator nou
utilizator nou

blancuri

Mesaj de Eduard Smaranda » 06 Ian 2005, 20:59

OK Thank you! pentru informatii :( , se pare ca sansele de a face singur batul ideal scad rapid iar alternativa de a cumpara bete gata facute castiga teren: aveti vreo idee care ar fi cele m-ai bune bete de crap si stiuca :!: :?: :idea: , in Tulcea noi pescuim la stiuca cu bete foarte rigide , dar sunt foarte greu de gasit iar bete bune de crap nu exista(doar cele de la gipo :lol: care nu sunt bete). Poate pe filiera chineza este o sansa , din cate stiu cam toate marile firme isi produc blancurile acolo ,ar fi sigura sansa.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Ian 2005, 00:10

pe filiera chineza ....din Obor.

Din nou, uita! :lol:

Daca ii prinde pe chinezi ca fura din fabricile care produc in lohn ii impusca in piata! :lol:

Intr-adevar, Daiwa, Shimano, etc.. produc in China.
Cauta la chinezi si o sa cumperi Daiva si Shimara. :D
near the beer

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Ian 2005, 01:41

La fel ca si ADIADS sau NICKE :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns