blancuri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

nmmarine
junior
junior

blancuri

Mesaj de nmmarine » 19 Noi 2004, 05:26

Dragilor, mi0am luat un blanc din care sper sa pot avea intr-un final frumusete de bat, M-a costat blanku' vrea 2o de euroi, si cu pluta si inele nu cred ca ies pe undeva pe la 100 euroi..hmmm abia astept. Blancurile le-am luat de la dom' profesor Victor Tarus( i le-a adus un tip din State), Are si de musca.. dar asta e un teren strain mie. Daca va tenteaza, sunati-l ca mai avea vreo cateva. Merita sa le vedeti.

Insa mai am si bete rupte,si as vrea sa le repar cumva; stiti pe cineva care repara bete?
Multumiri si fire intinse.
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Noi 2004, 09:48

unde iti faci batul ?
ti-l faci tu sau ti-l face cineva ?
daca nu ai pe cineva priceput iti pot recomanda doua persoane
Dl. Tarus este profesor in ce anume ?

nmmarine
junior
junior

blancuri

Mesaj de nmmarine » 19 Noi 2004, 11:41

Dane,
Eu doar am cumparat blancu', si nea Victor are pe cineva care ii pune manerul. Inelele le punele el, mi-a mai pus, insa acuma are multe pe cap, si ma amana- din pacate.

Daca poti sa-mi recomanzi pe cineva, zic saru' mana in avans, ca stau si ma uit la betele astea . Unul din bete are o valorea infima( Shakespeare de 1.8) pe care il am de vreo 4 ani, insa nu vreau sa renunt la el.
Am vb cu Dan Aslau la Timburg, sa-mi iau un alt bat, dar se pare ca nu mai are modelul asta.
Al doilea bat, este brand new, o data am fost cu el la peste, si un dobitoc de la mine de la birou, mi-a rupt varful(Fenwick de 2,10)
Hai sa nu te tin mult de vb, zi-mi la cine pot sa apelez te rog, si daca sunt din Bucuresti, ii sun si azi.

Ref la profesor, asa ii zic eu, pentru ca el m-a invatat sa prind salau. Pana atunci eu stiam numai cu stiuca. Avem o relatie OK, si mai mergem impreuna pe balta.

Salutari si multumiri in avans.
Adrian
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 19 Noi 2004, 13:28

Blanc de 20 de Euro (adica 30 de USD)? Cine e fabricantul si ce caracteristici are blancul?

(E pura curiozitate, avind in vedere ca un blanc "serios" se invirte in jurul a 100 USD)
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

nmmarine
junior
junior

blancuri

Mesaj de nmmarine » 19 Noi 2004, 13:39

Sincer nu stiu brandul- insa poti sa-l suni pe nea Victor la
0744310190

Sal
Adrian

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Noi 2004, 13:42

Ghimisliu "face" f bine bete. Eu altul nu mai stiu care sa se ocupe serios de treaba asta.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 19 Noi 2004, 14:44

Pentru cei interesati: un site excelent (cu un forum "populat" de personalitati in domeniu) este http://www.rodbuilding.org

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Noi 2004, 14:47

ce ai tu e un blanc adus de jean scurtu, probabil un allstar, elite, titanium sau austin, depinde ce-ai cumparat.

am si eu unul pe care o sa-l montez iarna asta. si-o sa-mi mai iau unul. dar direct de la sursa. :D

mai e un tip in craiova care monteaza bine. am vazut cum a fost reparat batul lui todi si mi-a placut.

numai de bine!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Noi 2004, 14:48

Interesant!
Wave, tu care esti dintre ei? :) Ca am si gasit ceva interesant si m-am gandit ca ai fi scris tu : ".... Building a new garage in the next few months with dedicated rod building room attached. My domain only. No wife allowed."

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 19 Noi 2004, 14:55

Eu nu sint unul dintre ei! Si nici "no wife allowed" nu sint! :lol: Dar ma gindesc de mult sa ma apuc de rod building, asa ca citesc ce scriu baietii aia. Sint citiva care stiu despre ce vorbesc.

Scrie răspuns