discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
RADU35
- junior

imi poate da cineva informatii despre aceasta lanseta
ma intereseaza o lanseta sa pot pescui la <dunare > si aceasta mi sa parut ceva convenabil la pret ca doar este criza
daca a avuto cineva si stie desprea ea cate ceva

-
Zamfi
- veteran

O am eu de cca 10 zile .Nu am pescuit-o.La pipait si ca aspect este beton! Eu zic ca este o lanseta buna de Dunare si care merita banii.E drept caeu am luat-o sh la un pret beton! Cine mi-a intermediat-o a pescuit cu ea in Italia pe Po si a reusit sa intepe un "somotel" care a facut-o cerc si a sfarsit prin a rupe un fir de 25 lbs! Lanseta insa nu a cedat! Nici macar lacul la inele . O greutate de 180g la lungimea si puterea ei (reala!) mi se pare OK!Asa ca zic ca merita.Normal ,parere subiectiva!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
giura_mihai
- utilizator constant

Salut
Buna de Dunare pare pentru ca este heavy si mai ales daca spui ca cele 50 de grame putere sunt reale, insa sunt curios ce actiune are?...........este buna de Dunare ca este versatila sau senzitiva cand vine vorba de jigging ? ......oricum pare o lanseta bine realizata, sper sa am ocazia sa o testez la targul de saptamana viitoare
Multumesc si Fir Intins in caz ca s-au dezghetat apele prin zona

-
Zamfi
- veteran

Actiunea este fast! Dupa mana mea

Sau ma rog ,cum zicea cineva, ranga! Eu zic un fast nu x-fast (cam la alea le zic eu ranga).Senzitiva zic ca este atat datorita blankului ,a greutatii si a modului de "plasare" a inelelor Fuji .Oricum este varful de la Rapture (Capture) ,care este divizia de spinning a lui Trabucco. Italienii ,in general ,stiu sa faca bete! Chiar daca le fac in ...China!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.