Cred ca iau 180 ca am un UL de 210 , probabil asta mai scurt e mai rigid.
As lua varianta de 195 dar la noi nu e disponibil... asa ca raman la 180 . merci pt ajutor
Black Bull HC UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kriss-wolf
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
si eu am Black bull 2.10 1-12g. Am facut prima partida sambata trecuta. Avand in vedere ca l-am luat ca bat tinta pentru jigging usor (3g) nu m-a dezamagit. Pana acum, din pacate niciun orgasm pe anul asta, dar cu siguranta vor urma din aprilie incolo si mai tarziu in vara la clean, unde cred de asemenea ca face fata. Bineinteles, ca sa pot dormi linistit noaptea o sa iau si un ULX 

-
- veteran
De unde cumperi un ULX?TheFly scrie:si eu am Black bull 2.10 1-12g. Am facut prima partida sambata trecuta. Avand in vedere ca l-am luat ca bat tinta pentru jigging usor (3g) nu m-a dezamagit. Pana acum, din pacate niciun orgasm pe anul asta, dar cu siguranta vor urma din aprilie incolo si mai tarziu in vara la clean, unde cred de asemenea ca face fata. Bineinteles, ca sa pot dormi linistit noaptea o sa iau si un ULX
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!