salut.
a folosit cineva Cabelas Stowaway, PT, Three forks? Ma tenteaza un clasa 3, si as vrea sa stuiu daca a folosit cineva asa ceva, si cum se comporta, cum sunt?
Multam
bete FLY cabelas
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bete FLY cabelas
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Am folosit three forks clasa 3 3buc 7'6'':arunca f bine cu fir clasa4 (scoteam imediat jumatate de firDT ca atat aveam desi era scurta)- poti da f. placut cu ea atat la clean cat si la pastrav avand putere mai mare decat scrie pe ea. Am dat-o acum o sapt. pt ca eu vroiam ceva mai fin doar pt. pastrav la uscata pe paraie inguste si am luat unPT clasa 2 2buc 6'6'' care intradevar e moale si cred ca arunca f. bine aproape in 5m chiar si cu un fir clasa 1 dar max 10m (f.specializata) dar e exact ce vroiam
In acelasi timp am luat si o clasa 5 Letort 8' 6'' dar tu vorbeai de clasa 3.
Am incercat pe iarba un PT clasa 3 care e f. placut in pescuit aruncand si fir clasa4 dar mai fin decat Three forcks-ul meu adica mai bun in pesc. pastravului cu m.uscata si in acelasi timp ppoti pescui si la clean pt. ca are re zerva aruncand asa cum am zis si fir clasa 4- il are cred la anunturi vanzare Cristi Ene si cred ca la pret de catalog
Merita sa o incerci daca poti -suna-l pe tel. 

In acelasi timp am luat si o clasa 5 Letort 8' 6'' dar tu vorbeai de clasa 3.
Am incercat pe iarba un PT clasa 3 care e f. placut in pescuit aruncand si fir clasa4 dar mai fin decat Three forcks-ul meu adica mai bun in pesc. pastravului cu m.uscata si in acelasi timp ppoti pescui si la clean pt. ca are re zerva aruncand asa cum am zis si fir clasa 4- il are cred la anunturi vanzare Cristi Ene si cred ca la pret de catalog