stradic scrie:DAM nu mai e ce a fost ai grija!

presupun ca ai pescuit personal atat cu noile echipamente produse de D.A.M cat si cu cele vechi astfel ca parerea ta e una pertinenta. daca nu e cu suparare poti sa-mi spui care sunt acele scule dam pe care le-ai incercat si nu se mai ridica la nivelul omoloagelor lor din trecut?
nu de alta dar dintre cele pe care le-am incercat eu mai ales cele produse din 2008-2009 incoace pot spune ca dam este iar ce a fost odata.
daca firma a avut la un moment dat unele probleme de imagine nu inseamna ca nu a depasit acea faza, daca la noi pe piata s-a cumparat mai mult marfa de targ ( contrafacuta ) nu dupa aceasta marfa trebuie judecata firma ci dupa ceea ce produce ea si chiar si din ceea ce produce ca etalon pentru comparatii se ia de regula gama medie din oferta si nu cea de jos sau cea de varf.
DAM si-a castigat reputatia in trecut prin 3 lucruri in principal :
- raport bun calitate pret ceea ce aducea o buna parte din produse in postura de "best buy" in clasa lor
- inovatie ( care ulterior era preluata si de altii)
- simplitate si fiabilitate la nivelul mecanismelor (in special la mulinete)
Toate aceste lucruri se regasesc si in DAM-ul de azi.
ps. daca nu ai avut ocazia sa incerci produse DAM poate gasim o varianta sa le poti vedea si proba personal