Berkley Wiplash 0,06 sau 0,10
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Berkley Wiplash 0,06 sau 0,10
Ce parere aveti despre acest fir?Avantajele si dezavantajele lui? 

Am si de 0,06 si de 0,10 . Dupa ce am pescuit o vreme cu ala de 0,10 mi-am mai luat 3 role . In decembrie am pus una noua pe mulineta si mai dau cu ea si acum , in conditiile in care anu asta am peste 60 de partide cu firu asta . Pescuit marin , cu voblere de la 10 la 40 gr jerkuite destul de violent , la lufar si baracuda .
Ala de 0,10 ii un 0,24 aproximativ , consider ca-i prea mult pentru apa dulce , eventual daca dai dupa somn , sau folosesti naluci grele , uzura fiind mai mare in cazu asta si un fir fin il zapacesti rapid . Dupa pp si tuf-line ii pe locu trei , io fireline si alte teflonate nu prea servesc .
Din cite am inteles Wiplash nu se mai fabrica , firele care se vind acuma is destul de vechi , motiv pentru care au aparut prin magazine mai asa , cum sa zic eu , " de la suburbii " , fara sa jicnesc pe nimeni .
Io daca mai gasesc din ala de 0,10 , cu conditia sa-l vad inainte , l-as cumpara .
Fir intins!!!
Ala de 0,10 ii un 0,24 aproximativ , consider ca-i prea mult pentru apa dulce , eventual daca dai dupa somn , sau folosesti naluci grele , uzura fiind mai mare in cazu asta si un fir fin il zapacesti rapid . Dupa pp si tuf-line ii pe locu trei , io fireline si alte teflonate nu prea servesc .
Din cite am inteles Wiplash nu se mai fabrica , firele care se vind acuma is destul de vechi , motiv pentru care au aparut prin magazine mai asa , cum sa zic eu , " de la suburbii " , fara sa jicnesc pe nimeni .
Io daca mai gasesc din ala de 0,10 , cu conditia sa-l vad inainte , l-as cumpara .
Fir intins!!!
- faurstelianlucian
- utilizator constant
- faurstelianlucian
- utilizator constant
-
- junior