Berkley series one skelletor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Eu am una ... modelul din Romania (are la MimTeam si costa mai mult de 100 de euro cat e pe situl nemtesc). Super scula.
Dar am "tunat-o" - adica i-am scurtat gripul. Acum ma gandesc daca nu era mai bine sa fac ce a facut Robert Boanta: sa mut manerul si mandrina mai jos pe bat.
Oricum sunt foarte multumit de ea. Si ma gandesc sa-mi cumpar una de 2,10m si 2-14g.
Apropo: cine stie nemteste ca vreau sa-mi iau si eu o lanseta de aici
Dar am "tunat-o" - adica i-am scurtat gripul. Acum ma gandesc daca nu era mai bine sa fac ce a facut Robert Boanta: sa mut manerul si mandrina mai jos pe bat.
Oricum sunt foarte multumit de ea. Si ma gandesc sa-mi cumpar una de 2,10m si 2-14g.
Apropo: cine stie nemteste ca vreau sa-mi iau si eu o lanseta de aici
exact pe site-ul asta am gasit-o si io........urmeaza sa vorbesc cu cineva din germania sa-mi dea mai multe informatii.....ca inteleg germana da nu chiar asa bine incat sa inteleg tot ce au de zis baietii astia,mai ales apropos de comanda&livrare.
in plus pe mine ma avantajeaza rear grip-ul mai lung intrucat sunt inalt si pescuiesc destul de rar din barca......
in plus pe mine ma avantajeaza rear grip-ul mai lung intrucat sunt inalt si pescuiesc destul de rar din barca......

- StefanDinu
- veteran
Si cam cand sunteti siguri?cipic scrie:Modelul vechi de Skeletor este prezent si in magazinul Mim Team!!!Intr-adevar este un bat foarte bun!!!Este posibil ca in primavara sa ne vina si modelul nou,nu stiu sigur!!!
Si daca tot vorbim de adus produse unde sunteti reprezentanti - cand aduceti asa ceva?

- StefanDinu
- veteran
atunci e destul de nasol.remus s scrie:Din cate am inteles eu , cei de la Boddenangler nu expediaza in afara Germaniei , doar in interior , iar comenzile ce depasesc 75 eu sunt expediate gratuit .........la ei
poate este cineva dispus sa faca o comanda mai mare la un prieten in Germania si sa le trimita prietenul cu autobuzul in tara.

-
- veteran
Cabela`s Mag Touch
Daca la Berkeley este evident ca manerul e prea lung, Cabela`s are o serie noua cu manere mai apropiate corecte ca lungime si inele Alconite si totul la pret mai mic.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... t*cat21082
Au si modele de 2 bucati. A fost un model cu traditie in anii 90` promovat de Shimano si Fenwick. Moda revine :lol:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... t*cat21082
Au si modele de 2 bucati. A fost un model cu traditie in anii 90` promovat de Shimano si Fenwick. Moda revine :lol: