Berkley series one skelletor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 08 Ian 2008, 10:24

Eu am una ... modelul din Romania (are la MimTeam si costa mai mult de 100 de euro cat e pe situl nemtesc). Super scula.
Dar am "tunat-o" - adica i-am scurtat gripul. Acum ma gandesc daca nu era mai bine sa fac ce a facut Robert Boanta: sa mut manerul si mandrina mai jos pe bat.
Oricum sunt foarte multumit de ea. Si ma gandesc sa-mi cumpar una de 2,10m si 2-14g.
Apropo: cine stie nemteste ca vreau sa-mi iau si eu o lanseta de aici
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 08 Ian 2008, 22:04

exact pe site-ul asta am gasit-o si io........urmeaza sa vorbesc cu cineva din germania sa-mi dea mai multe informatii.....ca inteleg germana da nu chiar asa bine incat sa inteleg tot ce au de zis baietii astia,mai ales apropos de comanda&livrare.
in plus pe mine ma avantajeaza rear grip-ul mai lung intrucat sunt inalt si pescuiesc destul de rar din barca...... :D

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 08 Ian 2008, 22:08

Pai se pare ca suntem mai multi care ne dorim asa ceva!
Poate punem de o camanda in grup! Asta daca nu cumva su aparut si pe piata din romania!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 08 Ian 2008, 22:20

habar nu am,abia am gasit ala cu maner de pluta......care intre noi fie vorba oricum arata supermisto........s-ar putea sa se sesizeze cineva si sa aduca! :lol: :lol:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 08 Ian 2008, 22:22

Modelul vechi de Skeletor este prezent si in magazinul Mim Team!!!Intr-adevar este un bat foarte bun!!!Este posibil ca in primavara sa ne vina si modelul nou,nu stiu sigur!!!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 08 Ian 2008, 22:32

oare mai pot astepta :roll: .......poate,da nu cred! :lol: oricum numai la voi l-am gasit si pe asta.....

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 08 Ian 2008, 23:11

Din cate am inteles eu , cei de la Boddenangler nu expediaza in afara Germaniei , doar in interior , iar comenzile ce depasesc 75 eu sunt expediate gratuit .........la ei :?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 09 Ian 2008, 10:09

cipic scrie:Modelul vechi de Skeletor este prezent si in magazinul Mim Team!!!Intr-adevar este un bat foarte bun!!!Este posibil ca in primavara sa ne vina si modelul nou,nu stiu sigur!!!
Si cam cand sunteti siguri?

Si daca tot vorbim de adus produse unde sunteti reprezentanti - cand aduceti asa ceva?
Imagine
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 09 Ian 2008, 10:11

remus s scrie:Din cate am inteles eu , cei de la Boddenangler nu expediaza in afara Germaniei , doar in interior , iar comenzile ce depasesc 75 eu sunt expediate gratuit .........la ei :?
atunci e destul de nasol.
poate este cineva dispus sa faca o comanda mai mare la un prieten in Germania si sa le trimita prietenul cu autobuzul in tara. :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Cabela`s Mag Touch

Mesaj de cristian.ene » 09 Ian 2008, 11:15

Daca la Berkeley este evident ca manerul e prea lung, Cabela`s are o serie noua cu manere mai apropiate corecte ca lungime si inele Alconite si totul la pret mai mic.

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... t*cat21082

Au si modele de 2 bucati. A fost un model cu traditie in anii 90` promovat de Shimano si Fenwick. Moda revine :lol:

Scrie răspuns