berkley puls

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
alexpompierul
utilizator nou
utilizator nou

berkley puls

Mesaj de alexpompierul » 03 Iul 2012, 23:21

salut!Am un berkley puls de 3m,actiune 30/80.Se poate modifica la 2,70 fara sa_i schimb prea mult calitatile batului?Puteti sa_mi recomandati pe cineva de se pricepe la modificat ? Multumesc.

tavistan
veteran
veteran

Re: berkley puls

Mesaj de tavistan » 04 Iul 2012, 09:23

N-am mare experienta cu genul asta de bete dar sa scurtezi 30 cm dintr-o lanseta NU AI CUM sa nu-i modifici parametrii. Fie ca vorbim de actiunea de varf si clasa de putere (daca tai din varf) fie ca vorbim de rezerva de putere (daca tai dinspre butt) fi de toate la un loc (daca tai din ambele capete) ceva se va schimba in mod dramatic. Apoi inelele vor trebui repozitionate toate - nu merge sa tai intr-un loc si sa-i pui acolo un tip top potrivit. Sunt multi care pot face chestia asta dar platesti cat nu face... mai ieftin sa-ti iei o joarda noua. Calitatile care-ti raman dupa scurtare la lanseta aia, indiferent cat de buna este, le gasesti la o lanseta mediocra, de buget, din magazin!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 04 Iul 2012, 09:33

alexpompierul scrie:salut!Am un berkley puls de 3m,actiune 30/80.Se poate modifica la 2,70 fara sa_i schimb prea mult calitatile batului?Puteti sa_mi recomandati pe cineva de se pricepe la modificat ? Multumesc.
Pot sa-ti recomand un "BIJUTIER" in domeniul madificarii betelor .
Mi-am facur cateva bete si pot spune ca au fost facute mai bine decat in fabrica .
Poti sa il contactezi pe Laurentiu Andronic , ca de el e vorba din Bucuresti .
:respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 04 Iul 2012, 21:34

Salut. Am si eu batul asta si fratele mai mic de 2.4m. Parerea mea este sa il pastrezi asa cum e (fara modificari) si sa te orientezi spre un bat de 2.7m cu caracteristicile dorite de tine (de la acelasi concern Pure Fishing gasesti Micthell Mag Pro si altele).
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year

Scrie răspuns