Berkley Gulp Alive

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 27 Mar 2008, 22:42

Mie imi place Brekley Gulp. Spre deosebire de plastice, e o momeala care se topeste in apa. Pute ingrozitor shi din punctul meu de vedere e mai usor de folosit decat momeala vie shi la fel de eficienta.
Mie imi place uneori sa ma duc pe balta ca la magazin. Dupa serviciu, daca am chef sa maninc peste, opresc o juma de ora, o ora pe balta, shi prind cateva bucati. Nu am eu timp sa umblu dupa rame shi pestisori. Deh, pretul e cam scump, dar merge.

Imi plac in special viermii de la ei, lipitori, rame, shi alte alea care nu stiu ce sunt. Le folosesc ca pe viermii normali, ii rup, ii ajustez shi merge... Pluta, Jig, drop shots, etc

Caracteristici:
1- !!! faza cu momeala asta e ca pestele NU o scuipa odata ce a aspirat-o, shi asta e o chestie esentiala pentru mine. Oricum, daca vrei sa faci catch/release trebuie sa ai grija sa nu o inghita prea adinc.

2- !!! o imperechez mai ales cu carlige Gamakasu. Am observat ca daca folosesc carlige inferioare (exp Mustard), trebuie aruncate dupa o partida, pentru ca altfel coclesc, put a metal shi nu mai prind nimica. Cu Gamakatsu nu am problema asta.

3- O bucata proaspata de Gulp incepe sa mearga de la a doua, a treia aruncare cand incepe sa se dizolve.... mmmmm

4- Momeala Gulp, dupe ce ai dat cu ea de 10-15 ori, trebuie schimbata, pt. ca se rupe in bucati. :-(

5- Odata bagat un vierme Gulp in apa, nu mai ai voie sa il pui inpoi in cutie :-(

6- Pute ingrozitor, la fel ca ca viermusii reali

7- mi se pare o prostie sa folosesti Gulp la suprafata (broscute), unde vezi pestele cum musca - trebuie sa intre in apa sa disperseze mirosul.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Iun 2008, 15:44

cam devreme a murit topicul asta...

baietii de la mim-t ati pescuit cu gulp-alive? cate dihanii sunt intr-o galeata?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 28 Dec 2008, 16:08

ovidiu scrie:cam devreme a murit topicul asta...

baietii de la mim-t ati pescuit cu gulp-alive? cate dihanii sunt intr-o galeata?

Cred ca in cutia de 10cm sunt cam 24 bucati iar in cutia de 8cm sunt 36 bucati.

Scrie răspuns