Berkley Evo Pulse 15/50 gr varianta veche blank
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Berkley Evo Pulse 15/50 gr varianta veche blank
Salut. Cei care au folosit mai mult timp lanseta asta poate ma lamuresc mai bine. E adevarat ca trebuie sa ai grija sa nu lovesti sau sa nu-i aplici vreun soc sau sa ai grija sa nu sara lacul de pe blank, altfel risti sa cedeze si sa se rupa destul de usor? Ce parere aveti despre blank-ul din carbon 30T folosit?
Re: Berkley Evo Pulse 15/50 gr varianta veche blank
Cam orice blanc la lovire e sensibil , e chestie de noroc daca face poc sau nu. Daca te referi la socul produs cand intepi ,rar se intampla sa se rupa daca respecti plaja gramajului . Eu am evo , acum cateva zile i am aplicat un jig de 15 gr in zona varfului , a rezistat dar am avut emoti . Am si lac sarit .... rezista in coontinuare , este second ,plus ca are si varful stramb, dar rezista.catax4u scrie:Salut. Cei care au folosit mai mult timp lanseta asta poate ma lamuresc mai bine. E adevarat ca trebuie sa ai grija sa nu lovesti sau sa nu-i aplici vreun soc sau sa ai grija sa nu sara lacul de pe blank, altfel risti sa cedeze si sa se rupa destul de usor? Ce parere aveti despre blank-ul din carbon 30T folosit?