berkley -2012
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
berkley -2012
ce au scos baietii pe 2012.
Berkley - Rods - Pulse Evo Spin
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=b ... pBs2DuZLpw
pesemne ca modelul pulse a avut succes.
dar s-au porcit rau . am vazut pe e-bey ca ala de 2,4m si 15-50 ajunge si la 150 de euroi. nu stiu daca merita atata banet.
Berkley - Rods - Pulse Evo Spin
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=b ... pBs2DuZLpw
pesemne ca modelul pulse a avut succes.
dar s-au porcit rau . am vazut pe e-bey ca ala de 2,4m si 15-50 ajunge si la 150 de euroi. nu stiu daca merita atata banet.
- crystianoo
- veteran
30T este un carbon mai solid decat Im7 de aici si greutatea un pic mai mare la bete,ca de exemplu toate blankurile de la sakura sunt constructie pe 30T,sa sporit sensibilitatea dar a crescut greutatea,ramane sa le pipaim 

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Nu cred ca 30T ca si material in sine este greu ...si la Abu Veritas este folosit tot 30T ... care este un bat chiar foarte gros in circumferinta...si totusi este un bat foarte usor. Presupun ca este vorba mai degraba de finisajul pe blank..Poate s-a folosit vopsea si coating prea mult.
Plus..sensibilitatea este mana in mana cu greutatea..adica de lipsa ei.Cum sa-l faci mai greu si mai sensibil? Daca se foloseste mai multa rasina in fabricarea blankului automat pierde din sensibilitate si castiga in greutate...si invers.
Am pipait doar doua bete Berkley...dar nu m-au impresionat nici unul ..nici prin sensiblitate nici ca greutate...Desi se laudau ca sunt IM...de aici presupun ca erau supraincarcate cu vopsea si rasina in exces pe tot blankul..plus inele grele.
Apropo de 30T..Veritasul ..este tapan de zici ca e high-modulus.
Plus..sensibilitatea este mana in mana cu greutatea..adica de lipsa ei.Cum sa-l faci mai greu si mai sensibil? Daca se foloseste mai multa rasina in fabricarea blankului automat pierde din sensibilitate si castiga in greutate...si invers.
Am pipait doar doua bete Berkley...dar nu m-au impresionat nici unul ..nici prin sensiblitate nici ca greutate...Desi se laudau ca sunt IM...de aici presupun ca erau supraincarcate cu vopsea si rasina in exces pe tot blankul..plus inele grele.
Apropo de 30T..Veritasul ..este tapan de zici ca e high-modulus.
ramane de vazut...
pipait/pescuit, scos cativa pesti mari cu el... si apoi vedem daca e bun
am 2 modele, 1.9m 5-20g pt lacuri si 2.4m 15-50g, pentru dunare...
Sunt foarte curios de modelul nou de 15-50..pare mai greu cu 30siceva de grame.... dar pentru cine nu e bolnav... nu e bai de atata lucru ...
we'll see
pipait/pescuit, scos cativa pesti mari cu el... si apoi vedem daca e bun

am 2 modele, 1.9m 5-20g pt lacuri si 2.4m 15-50g, pentru dunare...
Sunt foarte curios de modelul nou de 15-50..pare mai greu cu 30siceva de grame.... dar pentru cine nu e bolnav... nu e bai de atata lucru ...
we'll see
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
fe 2 im 6 1/2 -1-1/2 ca putere si lungime asemanatoare c-o germina 2.1m up 30 gr.ULK scrie:yeah right...mai sensibil decat?ce?

si da, fe-ul e incomparabil mai usor. si da, germina este incombarabil mai grea si mai sensibila.si amandoua este fast. si cine doar , banuie ,ce-i aia fast poate sa se edifice punand mana pe o germina.

istoria are prostul obicei sa se repete