un pic cam mult pentru ce vrei tu se refera la actiunea batului?
daca ce ai spus tu , si anume ca pescuiesti cu jiguri intre 8-20g. batul este perfect, asta daca pescuiesti cu jiguri in jur de 10-15g daca dai cu 4-8g. intradevar batul e tare...in rest este perfect! cu jig de 14 g si fir de 0,20 FIRELINE (textil) scoti lansari la peste 50m.... este si unbat usor...dar nci nu poti da cu un bat care se indoaie cand ridici jigul de pe fund.
in fine cum crezi...
fir incordat!!!
Batz pt. jig
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
De asta ce zici? http://www.pianetapesca.it/show-bin/sho ... g8o0dzO0bl
Eu am unul da nu l-am folosit decat la 2-3 iesiri, ca mi-am luat altceva nu cu mult timp dupa. Nu imi place pt ce mi se pare prea lung la 2,7m. E practic nefolosit. Asta daca vrei ceva european, dar eu tot ceva american ti-as recomanda.
Eu am unul da nu l-am folosit decat la 2-3 iesiri, ca mi-am luat altceva nu cu mult timp dupa. Nu imi place pt ce mi se pare prea lung la 2,7m. E practic nefolosit. Asta daca vrei ceva european, dar eu tot ceva american ti-as recomanda.
@Andrei
Da, la betele europene ma referem, cat despre cele americane nu am habar, inca nu am pus mana pe asa ceva, da sincer as fi interesat. Numa' ca nu m-as arunca asa sa iau un bat fara sa pun mana pe el, chiar daca e un bat bun, poate nu e chiar ceea ce imi doresc. Sincer acu' ramane sa mai mestec ideiile ca tot e iarna si ies mai rar la peste...
Da, la betele europene ma referem, cat despre cele americane nu am habar, inca nu am pus mana pe asa ceva, da sincer as fi interesat. Numa' ca nu m-as arunca asa sa iau un bat fara sa pun mana pe el, chiar daca e un bat bun, poate nu e chiar ceea ce imi doresc. Sincer acu' ramane sa mai mestec ideiile ca tot e iarna si ies mai rar la peste...