Bat stiuca!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 08 Mar 2007, 09:23

pai da, trebuie sa il incerci. Oricum nu arata rau. In viitor daca vrei sa iti iei un bat de jerkbait ca lumea sa ma anunti, o sa iti dau cateva hinturi.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Mar 2007, 09:35

pai initial am vrut sa imi iau un Rozemeijer, aveau ceva bete dedicate strict pescuitului cu jerk-uri dar nu am avut cum sa il procur, adica de unde sa mi-l iau, si pe langa asta era putin cam scump pentru cat imi permit eu ... cu batul asta am iesit undeva la 1,8mil , ceea ce este acceptabil as zice eu ... si sunt convins ca ma va multumi ... am citit pe multe forumuri si multe reviewuri despre el si cam toata lumea e multumita de el (inteleg putin poloneza) si zic ei ca se merita .... acum ramane sa ma edific si eu ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Mar 2007, 09:36

IM6-FE2 Cabelas

sau

IM8 -Bionic Blade basspro!

amadoua MH casting weightu' la cabelas e mai mare.ma intereseaza care e mai moale?...stie cineva?
Multumesc!
---------------------------------
Vad ca tot vb de bete europene,vin cu o precizare,desi poate nu sunt cel mai in masura,va zic ce am vazut.Toate,dar absolut toate betele vazute in Ungaria la targ,era f f prost finisate si montate.Cred ca e de neacceptat ca firme cu imagine pe piatza totusi,gen Spro,Sanger....Shekespeare(cred ca am scris gresit)...sa aiba betele facute urat,inelele montate stramb(nu exagerez,va zic am ramas f dezamagit) si 3 tone de lac la matisajul inelelor,sa nu mai zic de mandrine si de finisajele manerului.Ori..o fi fost targ de "facaturi" :lol: :lol: .
De aceea ...mi-am cam pierdut speranta vis-a vis de piata europeana de bete de spinning.
parerea mea!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Mar 2007, 09:50

cu siguranta nu sunt toate asa ... eu ce am pot sa zic ca sunt foarte frumos lucrate, finisaje bune si nu au tone de lac pe matisaje ...

nu stiu ce targ o fi fost ala din Ungaria dar poate au venit cu fake-uri ... cine stie ...

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 08 Mar 2007, 10:00

christianpindichi scrie:IM6-FE2 Cabelas

sau

IM8 -Bionic Blade basspro!

amadoua MH casting weightu' la cabelas e mai mare.ma intereseaza care e mai moale?...stie cineva?
Multumesc!
---------------------------------
Vad ca tot vb de bete europene,vin cu o precizare,desi poate nu sunt cel mai in masura,va zic ce am vazut.Toate,dar absolut toate betele vazute in Ungaria la targ,era f f prost finisate si montate.Cred ca e de neacceptat ca firme cu imagine pe piatza totusi,gen Spro,Sanger....Shekespeare(cred ca am scris gresit)...sa aiba betele facute urat,inelele montate stramb(nu exagerez,va zic am ramas f dezamagit) si 3 tone de lac la matisajul inelelor,sa nu mai zic de mandrine si de finisajele manerului.Ori..o fi fost targ de "facaturi" :lol: :lol: .
De aceea ...mi-am cam pierdut speranta vis-a vis de piata europeana de bete de spinning.
parerea mea!
Am fost si eu saptamana trecuta in Ungaria, nu la targ ci m-am plimbat pe la magazine. Am ramas cu o impresie foarte proasta, foarta slaba aprovizionarea, preturi mari. Am vazut un bat de baitcasting Abu Conlon, care dupa aspect sigur era Made in China. Eu nu mai cumpar nimic de multa vreme din nici un magazin, in general comand de pe net de la diverse shop-uri online, poate platesc putin mai mult, dar primesc calitate.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Mar 2007, 08:19

@ cristianpidichi

te-ai hotarat ... ce iti iei pana la urma?

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 09 Mar 2007, 09:39

pai....greu.N-as vrea sa fie al 3-lea bat luat pe NeVe.
studiem studiem... :D

paul.
junior
junior

Mesaj de paul. » 09 Mar 2007, 11:12

nu prea sunt adeptul cumpararii betelor de pe net...stii bine ca daca nu le tii in mana te trezesti ca nu e de fel ceea ce ti-ai imaginat....intradevar ...ai un avantaj major :calitatea...dar trebuie sa si fii dispus sa renunti la ....asta este...castigi ceva si pierzi altceva...
PS: o singura data am cumparat un bat fara sa il tin in mana...scump...nu era ceea ce imi imaginam...nu zic, batul imi place si acum dar....

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 09 Mar 2007, 11:40

paul. scrie:nu prea sunt adeptul cumpararii betelor de pe net...stii bine ca daca nu le tii in mana te trezesti ca nu e de fel ceea ce ti-ai imaginat....intradevar ...ai un avantaj major :calitatea...dar trebuie sa si fii dispus sa renunti la ....asta este...castigi ceva si pierzi altceva...
PS: o singura data am cumparat un bat fara sa il tin in mana...scump...nu era ceea ce imi imaginam...nu zic, batul imi place si acum dar....
noi vorbeam de bete de jerkbait. Zi si mie un magazin din Romania sau din Ungaria unde gasesc asa ceva ? ai dreptate cu tinutu' in mana, pana acuma am avut noroc la capitolu asta.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Mar 2007, 11:55

intr-adevar conteaza foarte mult sa tii batul in mana inainte de a-l cumpara, dar la noi neexistand posibilitatea astea mai trebuie facute si ceva sacrificii ...

nu am vazut inca in nici un magazin de la noi un bat de jerk ... deci am fost nevoit sa-l iau din alta parte ... daca as fi gasit pe aici , atunci intr-adevar e o chestie, adica puteam sa-l tin in mana, sa vad ce si cum sta treaba cu el ... si atunci stiam ce iau.

Scrie răspuns