bat spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bat spining
As vrea sa achizitionez un bat de spining de 2,70 care sa se preteze pescuitului cu RNR 16-25 gr,jig 10-17 gr si oscilante 10-25 gr...
As prefera o actiune 10-40,cu actiune rapida(cunoscatorii sa spuna daca e bine)sa aiba talonul lung...si sa nu fie grea...
Am cam 300 ron dar daca gasesc ceva bun as mai pune ceva....
Multumesc anticipat....
As prefera o actiune 10-40,cu actiune rapida(cunoscatorii sa spuna daca e bine)sa aiba talonul lung...si sa nu fie grea...
Multumesc anticipat....
- semlecangheorghe
- veteran
- Hentzone
- utilizator constant
Mai strange cativa banutzi si ia-ti un St.Croix Wild River MH k se preteaza aproape in toate conditziile mentionate de tine. http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=123 Vei fi mai mult decat multzumit... stiu din proprie experientza 

Go fishing, what else...
- storm fish
- veteran
As vrea sa achizitionez un bat de spining de 2,70 care sa se preteze pescuitului cu RNR 16-25 gr,jig 10-17 gr si oscilante 10-25 gr...
Multumesc anticipat....
tine in mana lanseta asta,sau mai intreaba pe cineva care a pescuit cu ea ce parere are.
http://magazin.mimteam.ro/product_info. ... ts_id=2635
Multumesc anticipat....
tine in mana lanseta asta,sau mai intreaba pe cineva care a pescuit cu ea ce parere are.
http://magazin.mimteam.ro/product_info. ... ts_id=2635
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
e fast?....din cate stiu e fast moderate...
Lanseta Trabucco Capture Spin Game 2.70m H...ma gandeam sa imi au asta...
Este echipat cu inele Fuji Alconite "Y", maner din pluta naturala, suport de mulineta din grafit.. Lungime: 2.70m , actiune: 15-40, greutate: 205g.
Oare merita???
340 ron...niste sfaturi ceva???
sta si bine cu mulineta...am o daiwa procaster,2500 cu multifilament Power Pro de 08 lb...0.10,015....
sfaturi de la cunoscatori
Multumesc anticipat
Lanseta Trabucco Capture Spin Game 2.70m H...ma gandeam sa imi au asta...
Este echipat cu inele Fuji Alconite "Y", maner din pluta naturala, suport de mulineta din grafit.. Lungime: 2.70m , actiune: 15-40, greutate: 205g.
Oare merita???
340 ron...niste sfaturi ceva???
sta si bine cu mulineta...am o daiwa procaster,2500 cu multifilament Power Pro de 08 lb...0.10,015....
sfaturi de la cunoscatori
Multumesc anticipat
Mai dezbateam noi si mai demult ca o lanseta universala foarte buna nu prea exista datorita diferentei mari intre jigging si lingurit, vobleritul fiind undeva intre. Pentru linguri deobicei se folosesc lansete moderate care insa sunt destul de neindicate jiggingului (sensibilitate mai scazuta datorita materialului din blanc si intepare ineficienta). Parerea mea e sa te orientezi spre o lanseta mai dedicata, sa te hotarasti cu care stil vrei sa cochetezi cel mai tare si eventual sa o folosesti si cu celelalte tipuri de naluci chiar daca le mai "strici" din evolutie. Pentru oricare din ele 2.70 mi se pare oarecum prea lunga. Cu cat lanseta e mai de calitate cu atat indicatiile producatorului sunt mai exacte si mai utile in orientare, adica ce greutati sa arunci, fire de ce putere se pot folosi, viteza blancului...