Bat spining greu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce vrei sa arunci cu el si de ce nu casting? Te intreb asta pentru ca bete se gasesc dar la asa greutati sunt destul de specializate si mai e problema mulinetei. Sa arunci si sa recuperezi constant 80-150 de grame cu un ansamblu de spinn... ai nevoie de o mulineta cat mai "tunata". La asa naluci mari sunt supuse unei uzuri foarte mari fata de cele de cast care nu prea simt ce trag tocmai pentru ca "manivela" e direct pe ax si nu foloseste mecanisme cu roti dintate pentru transferul puterii. Lanseta de spin de puterea aia gasesti la Zalt din cate stiu eu. Detalii pe MP.
- kuin tauti
- veteran
Tristian scrie:Ce vrei sa arunci cu el si de ce nu casting? Te intreb asta pentru ca bete se gasesc dar la asa greutati sunt destul de specializate si mai e problema mulinetei. Sa arunci si sa recuperezi constant 80-150 de grame cu un ansamblu de spinn... ai nevoie de o mulineta cat mai "tunata". La asa naluci mari sunt supuse unei uzuri foarte mari fata de cele de cast care nu prea simt ce trag tocmai pentru ca "manivela" e direct pe ax si nu foloseste mecanisme cu roti dintate pentru transferul puterii. Lanseta de spin de puterea aia gasesti la Zalt din cate stiu eu. Detalii pe MP.

cum ?
intelg io ghine ?
molinetele shele di cast toate au raportul 1:1 ?

- kuin tauti
- veteran
Bine, amandoi.
Doar ca sens de rotatie, dar miscarea ramane in acelasi plan la cast.
La spin trebuie transferata prin melc, shnek, drec la naiba cum ii zice in plan perpendicular.
e parca n-ai stii

Doar ca sens de rotatie, dar miscarea ramane in acelasi plan la cast.
La spin trebuie transferata prin melc, shnek, drec la naiba cum ii zice in plan perpendicular.
e parca n-ai stii

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kuin tauti
- veteran
Cu scuze pentru usorul derapaj de la topic, Tudor, din ce-am vazut, Romanica nu exista pe lista lor de livrari, crezi ca-i omisiune sau "piei drace"?tudor scrie:Spiridusul, poti alege ori printre lansetele de spinning pentru somn
http://www.pecheur.com/vente-peche-en-e ... 0,0,0.html
ori printre cele de spinning sub tropice tip Sakura oversea :
http://www.pecheur.com/vente-peche-en-e ... 0,0,0.html
Garbolino Freeport nu am folosit de loc.
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
- veteran
tot aia zic si iokuintautti scrie:he he he ... circotasule ! la cast e in revers ... ca sens de rotatie
pariu ?
sau n-am inteles io ghine si tu tot aia zici ...

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kuin tauti
- veteran