bat pentru zauber 3000 cf
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bat pentru zauber 3000 cf
Salut,
De curand sunt norocosul si fericitul posesor al unei zauber 3000 cf, si as dori sa achizitionez si un bat care sa se echilibreze cu mulineta, cu urmatoarele specificatii:
-actiune: rapida
-putere: ~10-30gr
-lungime: 2.1m
-scop: dintoasa mare din delta
-sesitiva si usoara
-pret: >100E
-as mai dori daca se poate sa aiba inelele de infiletare ale mandrinei ascunse si in maner un loc de pozitionare pentru degetul aratator(ex. catana)
va rog sa imi dati un sfat, cu cat mai multe pareri cu atat mai bine.
Multumesc
P.S.- Ce fir sa pun pe ia PowerPro de 0,15/10lb sau 0.19/15lb? Mentionez ca vreau sa ies invingator cu alea de peste 10kg.
De curand sunt norocosul si fericitul posesor al unei zauber 3000 cf, si as dori sa achizitionez si un bat care sa se echilibreze cu mulineta, cu urmatoarele specificatii:
-actiune: rapida
-putere: ~10-30gr
-lungime: 2.1m
-scop: dintoasa mare din delta
-sesitiva si usoara
-pret: >100E
-as mai dori daca se poate sa aiba inelele de infiletare ale mandrinei ascunse si in maner un loc de pozitionare pentru degetul aratator(ex. catana)
va rog sa imi dati un sfat, cu cat mai multe pareri cu atat mai bine.
Multumesc
P.S.- Ce fir sa pun pe ia PowerPro de 0,15/10lb sau 0.19/15lb? Mentionez ca vreau sa ies invingator cu alea de peste 10kg.
Re: bat pentru zauber 3000 cf
Ia o Catana..corespunde intru totul dorintelor tale..e si ieftina si buna..
daca Nanoflex nu e, nimic nu e....si e in bugetul tau 

Multumesc pentru raspunsuri
Recunosc, am multe pasarele si din acest motiv voi schimba intrebatea si aceasta se adreseaza celor care au pescuit cu zauber 3000 cf sau clasica.
Va rog sa-mi impartasiti si mie cu ce bat ati fost multumit cand ati pescuit la stiuca cu reactive si de ce?
Ignorati criteriile de mai sus
P.S.- nu exista raspunsuri gresite
Recunosc, am multe pasarele si din acest motiv voi schimba intrebatea si aceasta se adreseaza celor care au pescuit cu zauber 3000 cf sau clasica.
Va rog sa-mi impartasiti si mie cu ce bat ati fost multumit cand ati pescuit la stiuca cu reactive si de ce?
Ignorati criteriile de mai sus
P.S.- nu exista raspunsuri gresite

lamiglas XMG 50 de 9"
G.Loomis GL2 Medium power
pt ca se echilibrau bine si avea angrenaj bun , si eram la inceput si nu conta asa mult cum arata mulineta ( am pus-o pe pietre nisip etc. ) doar sa functioneze bine
G.Loomis GL2 Medium power

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
mai multe pareri pls, orice 

...ca sa intri mai mult in ceata zic eu.mai multe pareri pls, orice
toate parerile pe care le astepti au variabile:cat/cum/unde/know how/cu ce,pescuieste fiecare respondent.
-10-30 e cam mic zic eu ca o sa vrei sa arunci si un slider si atunci....
-daca numai linguri e ok dar numai fast sa nu fie
-2,10 probabil din barca dar 2,40 la dintoase mari te-ar ajuta mai mult cand o vrea sa intre sub barca sau la penta motorului
-zauberul are cateva grame adaos fata de altele mai ieftine si ca sa-l echilibrezi cu o lanseta scurta......
...de unde tii lanseta conteaza in echilibrare:de piciorul mulinetei sau de foregrip(manerul din fata mulinetei)
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
ma intereseaza pareri personale despre orice combinatie placuta cu zauber-ul, pot fi si in afara cerintelor mele initiale.
naluca mea favorita este un slider floating rosu biban de 7 cm si 17gr, saraca este ciuruita, recunosc ca am avut niste surprise frumose si cu o dolinger mare aurie de peste 15 gr, batul meu actual este de 10-30gr, rapid, 2,10 si imi place, mai am unul de 5-17, parabolic, 2,10 pe care nu il mai folosesc.
eu pescuiesc numai din barca si imi place faptul ca la un bat de 2,10 nu trebuie sa il dau jos din mana cand se incurca in varf, tin piciorul mulinetei intre mijlociu si inelar.
inteleg ca Nanoflex-ul de 2,40 este minunat, banuiesc ca toata lumea a vazut filmuletul dar am cautat pe dam.ro si nu au de 2.10 doar 2.40 si 2.70.
multumesc
naluca mea favorita este un slider floating rosu biban de 7 cm si 17gr, saraca este ciuruita, recunosc ca am avut niste surprise frumose si cu o dolinger mare aurie de peste 15 gr, batul meu actual este de 10-30gr, rapid, 2,10 si imi place, mai am unul de 5-17, parabolic, 2,10 pe care nu il mai folosesc.
eu pescuiesc numai din barca si imi place faptul ca la un bat de 2,10 nu trebuie sa il dau jos din mana cand se incurca in varf, tin piciorul mulinetei intre mijlociu si inelar.
inteleg ca Nanoflex-ul de 2,40 este minunat, banuiesc ca toata lumea a vazut filmuletul dar am cautat pe dam.ro si nu au de 2.10 doar 2.40 si 2.70.
multumesc