Bat pentru Tenkara , sau pescui la pipait

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
marius06
utilizator nou
utilizator nou

Bat pentru Tenkara , sau pescui la pipait

Mesaj de marius06 » 28 Iul 2012, 19:12

Va salut! De foarte putin timp m-am apucat de pescuitul la musca artificiala fara mulineta sau snur pentru muscarit ; decat batul , monofilamentul si musca.
Eu nu dispun acum decat de o telescopica de 2.10 m , care este totusi cam incomoda. Un alt dezavantaj este ca trebuie sa ma apropii mult de pesti si acestia se sperie. De aceea , cred ca am nevoie de un bat mai finut de 3.5 -4m care sa fie subtire si comod , iar daca se poate lungimea transportului cat mai mica ( gen cele de la Tenkara USA http://www.google.ro/imgres?q=tenkara+r ... s:13,i:113 http://www.google.ro/imgres?q=tenkara+r ... s:66,i:287 http://www.google.ro/imgres?q=tenkara+r ... s:49,i:234. Bugetul meu este de maxim 40 Ron din pacate. :|
Va multumesc! :)

SVF
veteran
veteran

Re: Bat pentru Tenkara , sau pescui la pipait

Mesaj de SVF » 28 Iul 2012, 19:39

Mai ai doo topicuri deschise cu acelasi subiect,in care baietii au incercat sa-ti explice ce si cum cat mai clar.Baiete... esti rau de tot batut in cap.Si nu de soare,ma abtin cu greu sa nu-ti zic cu ce. :!:

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius06 » 28 Iul 2012, 20:19

Ok. Eu cred ca tu nu ai citit decat titlul subiectelor si ti-ai dat seama ca este vorba despre acelasi tip de pescuit , care este totusi cam vast , si te-ai gandit ca este vorba de acelasi lucru , nu-i asa ?
Despre batul de pescuit nu am mai pus decat o singura intrebare intr-unul din topicurile deschise de mine , unde , daca nu ma insel nu mi s-a raspuns; de aceea am crezut ca este mai bine sa deschid un nou topic, multi nevazand intrebarea care am pus-o acolo. Si da , ai dreptate au fost oameni precum CKOSTEA care m-au ajutat foarte mult si au avut rabdare cu mine , si din acest motiv le multumesc.
Oricum, nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea despre oameni pe care nu ai facut niciodata cunostinta. Iar mie , imi pare rau ca te-am facut sa-ti pierzi un minut din viata citindu-mi acest topic. In fine , iti doresc o seara placuta in continuare!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Iul 2012, 20:24

Daaa,e vast rau.Astept si alte variatiuni pe aceeasi tema.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Iul 2012, 13:51

marius06 scrie:Eu cred ca tu nu ai citit decat titlul subiectelor si ti-ai dat seama ca este vorba despre acelasi tip de pescuit , care este totusi cam vast , si te-ai gandit ca este vorba de acelasi lucru , nu-i asa ?
........................................................................................................................................

ai dreptate, pescuitul ie vast.

daca tu astepti sa-ti recomande careva o nuia de maxim 40ron...o sa astepti muuuuult si bine.
ce dracu' vrei tu sa iei de banii aia in afara de o chinezarie pe care o gasesti pe toate gardurile?

nu mai deschide frate topicuri noi cu acelasi ca.ca.t de stil pe care tu il numesti tenkara. ia o nuia de alun ca e mai buna ! sau orice altceva care are lungimea pe care o doresti, e plina piata..

"vreau sa cumpar un ca.cat. de maxim 40ron dar care sa nu puta asa tare. asta e bugetul maxim". :wallbash:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Iul 2012, 14:16

...gata ...l-ati umplut de sange
...Tenkara !

Scrie răspuns