Bat pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
daca dai pe lacuri iti trebuie ceva cam 3,5-10,5 grame,qactiune fast sau extrafast.Daca iesi la rauri mari sau dunare,cum ti-a zis colegu,berkley pulse 15-10 e lanseta perfecta la bani perfecti.
Daca pe langa cei 4 mil pe care ii ai mai pui 1-1,5 mil iti faci o lanseta custom exact asa cum vrea muskiu tau.
Iti pot da nr de telefon al lui cristian ene,am facut la el 1 lanseta pt balta,lamiglas g1000 si am acu in lucru ceva pt dunare care prinde salul singura ,nici macar nu trebuie sa fiu acolo
Daca pe langa cei 4 mil pe care ii ai mai pui 1-1,5 mil iti faci o lanseta custom exact asa cum vrea muskiu tau.
Iti pot da nr de telefon al lui cristian ene,am facut la el 1 lanseta pt balta,lamiglas g1000 si am acu in lucru ceva pt dunare care prinde salul singura ,nici macar nu trebuie sa fiu acolo
- danielcocea
- veteran
andreiule . ...eu o am deja acolo la treaba ...am facut o inaintea ta...eu stau in fata la calc si pescuiesc virtual...decat ma duc o iau de acolo si am salau o gramada....andreiu_32 scrie:daca dai pe lacuri iti trebuie ceva cam 3,5-10,5 grame,qactiune fast sau extrafast.Daca iesi la rauri mari sau dunare,cum ti-a zis colegu,berkley pulse 15-10 e lanseta perfecta la bani perfecti.

Salut.
Am eu una de vanzare si crede-ma ca face fiecare banut. In plus, stie sa scoata salai, e ceea ce trebe de pe mal pt. aplicatii de jigging medium light.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 348#247348
Am eu una de vanzare si crede-ma ca face fiecare banut. In plus, stie sa scoata salai, e ceea ce trebe de pe mal pt. aplicatii de jigging medium light.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 348#247348
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- CataZander
- utilizator constant
....
Da intradevar si mie Daiwa infiniti Q e mod-fast ..eu unul as opta pt skeletor 

- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran