Bat Bulldozer 3.00m 100-1500 g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Bat Bulldozer 3.00m 100-1500 g
Bulldozer 3.00m 100-1500 g
Vreau sa ma apuc de somn din ala mare (stationar, barca, clonc)
a pescuit cineva cu batul asta?
merci !
Vreau sa ma apuc de somn din ala mare (stationar, barca, clonc)
a pescuit cineva cu batul asta?
merci !
TEAM ATOM
Crezi ca ai nevoie sa dai 200 de eur pe un bat pt somn?
In general la clonc tii batu frumos pe barca si il tii in mana doar daca intra ceva. In conditiile astea nu cred ca ai nevoie sa fie foarte usor.
Cred ca ai putea sa faci treaba linistit cu un bat de fibra de sticla sau...am vazut pe la chinezii nostri(NIRO) bete ca cele pentru pescuitul oceanic cu multe inele si destul de frumos lucrate pana in 1,5 mil bucata.
Eu am 4 bete din fibra plina de 2.40 dintr-o singura bucata si nu am avut nici o problema cu ele(ce-i drept nici nu mi-au intrat submarine dar nici nu cred ca l-as putea rupe in nici un fel...)
In general la clonc tii batu frumos pe barca si il tii in mana doar daca intra ceva. In conditiile astea nu cred ca ai nevoie sa fie foarte usor.
Cred ca ai putea sa faci treaba linistit cu un bat de fibra de sticla sau...am vazut pe la chinezii nostri(NIRO) bete ca cele pentru pescuitul oceanic cu multe inele si destul de frumos lucrate pana in 1,5 mil bucata.
Eu am 4 bete din fibra plina de 2.40 dintr-o singura bucata si nu am avut nici o problema cu ele(ce-i drept nici nu mi-au intrat submarine dar nici nu cred ca l-as putea rupe in nici un fel...)
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Poi daca te duci in tari civilizate, cred ca o sa gasesti si jucarii profi de inchiriat...
Daca te duci in tari necivilizate dar cu somn mare, nu cred ca e bine sa iei bete foarte scumpe.
In Romania nu cred ca ai concentratie asa mare de somn(adica mai mult de 1
) incat sa iti trebuiasca bat special..
Vezi ca sunt totusi prin magazinele de la noi bete faine si mai ieftine decat ala...sunt niste Serturi care arata bine si Ron thomson HardCore mi-a placut...
Daca te duci in tari necivilizate dar cu somn mare, nu cred ca e bine sa iei bete foarte scumpe.

In Romania nu cred ca ai concentratie asa mare de somn(adica mai mult de 1

Vezi ca sunt totusi prin magazinele de la noi bete faine si mai ieftine decat ala...sunt niste Serturi care arata bine si Ron thomson HardCore mi-a placut...
Spining....Prea bun ca sa fie light...
ai putea spune Adi macar un pret aproximativ la care te ajunge excursia asta ... si daca poti specifica te rog si numarul de persoane care merg pentru a imi face si eu o idee ... merci.
mergeti in cadru organizat sau sunteti de capul vostru pe acolo?
adevarate animale pe acolo din ce am vazut si auzit ...
mergeti in cadru organizat sau sunteti de capul vostru pe acolo?
adevarate animale pe acolo din ce am vazut si auzit ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...