Bass Assasin curly shad.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Bass Assasin curly shad.
Am primit de curand,insa pe burta au un santulet.Nu stiu ce rol are,daca stie cineva plss help!totodata cred ca nu prea merg jigurile clasice,tre un altfel de jig?
aici le puteti vedea.ele arata super tare
http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... 44_148_150
aici le puteti vedea.ele arata super tare
http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... 44_148_150
eu am dat cu ele cu jig sabot, dar cred ca merg si cu bila
sunt foarte bune, eu am prins salau cu ele bine pe balti ( apa mica, fara curent, jig usor ), cand nu vroia pe shad-uri sub nici o forma
nu stiu ce rol are sanstul ala, la ce s-au gandit ei, dar sigur are un impact asupra vibratiei pe care o transmit in apa
in mod surprinzator, cel mai de efect la mine a fost portocaliul ala turbat ( orange/gold shiner )
o alta chestie care m-a surprins, desi sunt destul de lungi ( 4" ) au mers bine pe baltutele astea de pe langa Bucale, unde de obicei vrea 5-8 cm
e bine de avut in trusa, pot salva ziua.....
sunt foarte bune, eu am prins salau cu ele bine pe balti ( apa mica, fara curent, jig usor ), cand nu vroia pe shad-uri sub nici o forma
nu stiu ce rol are sanstul ala, la ce s-au gandit ei, dar sigur are un impact asupra vibratiei pe care o transmit in apa
in mod surprinzator, cel mai de efect la mine a fost portocaliul ala turbat ( orange/gold shiner )
o alta chestie care m-a surprins, desi sunt destul de lungi ( 4" ) au mers bine pe baltutele astea de pe langa Bucale, unde de obicei vrea 5-8 cm
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- veteran
danr scrie:eu am dat cu ele cu jig sabot, dar cred ca merg si cu bila
da pe Olt cum sunt Dane

Stie cineva vreun magazin din Bucuresti unde sa se poata cumpara curly shad de 2' la un pret competitiv? La Basspro e 2.29$ setul de 15 bucati, iar aici l-am vazut in doua locuri la peste 18 RON. Nu sponsorizez rate ale profitului care bat in 100% si daca scazi cheltuielile de transport+vama
.

Cu lacrimi Bastus!