@sorin
poti sa-mi trimiti si mie ceva poze cu aceasta barca si adresa de unde ai luato?
trimite-mi date pe MP ca sa nu zica nimeni ca faci publicitate ca acel individ ce isi zice "rococosul"sau "balbarosanu" sau....etc care a umplut netu de anunturile lui ca vinde barci(de fapt una pe care cerea 900euro acum un an)
am ajuns sa-mi fie frica sa mai citesc un mesaj despre barci,ca o sa dau peste aceeasi persoana.
barci pneumatice ARECA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
adiwolf ,
nu e nici un fel de reclama , in fond de aia e site-ul pentru a putea schimba si informatii intre noi si evident pareri sau recomandari .
Am cumparat-o de la Energofish , poze poti vedea pe site-ul Energofish unguresc , dar tre sa dai clic pe limba maghiara ca pe engleza nu stiu de ce nu apar si pozele .
Sunt si detalii acolo , dar tre sa cunosti limba maghiara ( yakie.....)
Dane,
Eu stiam ca pana in 2,7 m o barca pneumatica nu trebuie inmatriculata .
nu e nici un fel de reclama , in fond de aia e site-ul pentru a putea schimba si informatii intre noi si evident pareri sau recomandari .
Am cumparat-o de la Energofish , poze poti vedea pe site-ul Energofish unguresc , dar tre sa dai clic pe limba maghiara ca pe engleza nu stiu de ce nu apar si pozele .
Sunt si detalii acolo , dar tre sa cunosti limba maghiara ( yakie.....)
Dane,
Eu stiam ca pana in 2,7 m o barca pneumatica nu trebuie inmatriculata .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Fiind eu o persoana trecuta prin multe, am sunat azi (sau ma rog, ieri
) dimineata la ARECA si surpriza, cica fac in continuare, iar aia de 3m costa vreo 600 de eurococo+TVA. Asta presupunand ca femeile alea nu-s nebune si dau informatii de acum 2 ani
.
Acestea fiind zise, si afland cat e una noua, mi-am cumparat cu inima impacata o ARECA de 3m la mana a doua
.

Acestea fiind zise, si afland cat e una noua, mi-am cumparat cu inima impacata o ARECA de 3m la mana a doua

Cu lacrimi Bastus!