Deci daca tot nu o are nimeni, hai sa va spun eu cum e, caci tocmai am cumparat-o...Constructia e solida,materialul,la fel...Podina din aluminiu sectoarele mijloc si spate(2-3) si din tego cel din prova(1).In ceea ce privesc lipiturile, sunt facute cu simt de raspundere

...Baloanele ajung cam la 36 cm diametru umflate la presiunea nominala,se poate pescui lejer stand pe balon iar bancheta (tego) e comoda din punct de vedere al inaltimii.Are chila gonflabila protejata la exterior de o banda groasa de cauciuc,la fel cu cea de pe borduri. Pe scurt ,o barca solida,cel putin asa mi-a lasat impresia. La apa nu am dat-o si nici nu o voi da pentru ca abia acum, dupa ce i-am realizat dimensiunile si greutatea(aprox 36 kg ) pe viu, am constatat ca nu e potrivita partidelor pe care le am in vedere

( dupa job, 2-4 ore de balacit voblere si plastice pana se lasa intunericul).Mi-ar fi mult prea dificil si as pierde mult prea mult timp cu montatul si demontatul barcii. Asa ca o voi scoate la vanzare ,sa pot lua ceva adecvat pentru partidele mele scurte...