Barci Navigator AD,ADS

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
crucerucostin
junior
junior

Barci Navigator AD,ADS

Mesaj de crucerucostin » 10 Ian 2016, 10:56

Buna ziua...Are cineva vreuna din aceste barci ? Am tot batut net-ul in lung si-n lat, dar nu gasesc nici o referinta despre producator ...Poate imi puteti da niste amanunte despre ele, caci m-ar cam bate gandul spre una de 2.30...podina Al,chila gonflabila,30 kg..destul de "umana" la manevrat de unul singur. :) .Si nici pretul nu te indeamna sa spargi vreun bancomat... :D

crucerucostin
junior
junior

Re: Barci Navigator AD,ADS

Mesaj de crucerucostin » 11 Ian 2016, 17:20

Nimeni,nimeni ? :?

crucerucostin
junior
junior

Mesaj de crucerucostin » 15 Ian 2016, 09:41

Deci daca tot nu o are nimeni, hai sa va spun eu cum e, caci tocmai am cumparat-o...Constructia e solida,materialul,la fel...Podina din aluminiu sectoarele mijloc si spate(2-3) si din tego cel din prova(1).In ceea ce privesc lipiturile, sunt facute cu simt de raspundere :D ...Baloanele ajung cam la 36 cm diametru umflate la presiunea nominala,se poate pescui lejer stand pe balon iar bancheta (tego) e comoda din punct de vedere al inaltimii.Are chila gonflabila protejata la exterior de o banda groasa de cauciuc,la fel cu cea de pe borduri. Pe scurt ,o barca solida,cel putin asa mi-a lasat impresia. La apa nu am dat-o si nici nu o voi da pentru ca abia acum, dupa ce i-am realizat dimensiunile si greutatea(aprox 36 kg ) pe viu, am constatat ca nu e potrivita partidelor pe care le am in vedere :wallbash: ( dupa job, 2-4 ore de balacit voblere si plastice pana se lasa intunericul).Mi-ar fi mult prea dificil si as pierde mult prea mult timp cu montatul si demontatul barcii. Asa ca o voi scoate la vanzare ,sa pot lua ceva adecvat pentru partidele mele scurte... :oops:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 15 Ian 2016, 12:32

In ultimii 3 ani am fost de nenumarate ori la pescuit cu un amic ce detine un AD270 cu podina din aluminiu si chila gonflabila. Barca e solida , arata bine si mi s-a parut ok din toate punctele de vedere. Singurul inconvenient e greutatea de 45 kg (cu podina Al, bancute si vasle) .

crucerucostin
junior
junior

Mesaj de crucerucostin » 15 Ian 2016, 12:58

Si mie mi se pare ok barca, dar singurul inconvenient,cel putin pentru mine, este ,la fel, greutatea....Imi faceam vise ca pot sa o urc singur pe portbagaj de unul singur... :mrgreen: De asta am si dat-o la vanzare, sa iau ceva mai potrivit pentru mine.. :roll:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 15 Ian 2016, 15:14

In cazul asta trebuie sa cauti ceva cu podina fagure gonflabila. Din acelasi motiv (greutate) eu am ales si mi-am cumparat asa ceva (Honwave 27ie2) pe care in ciuda greutatii de 34 kile o pot pune de unul singur umflata pe portbagajul masinii. Alt avantaj e ca nu trebuie montate placile podinei , ci o umfli pur si simplu.

crucerucostin
junior
junior

Mesaj de crucerucostin » 15 Ian 2016, 15:32

Sincer,m-am cam lecuit de podina rigida,chila gonflabila si placa motor...Pentru mine conteaza si volumul pe care-l ocupa barca stransa...Nu ma intereseaza glisajul, 90% din timp barca va vedea un electric, si doar ocazional, un termic mic de 3.5 ...Dupa :wallbash: de rigoare, cred cam sa o dau eventual si la schimb cu un Kolibri de 2.5 sau 2.6,bineinteles noi....Am ajuns la concluzia ca unul din cele doua s-ar preta perfect pentru partide scurte de 2-4 ore,motaj rapid,strangere la fel de rapida, spatiu restrans..

crucerucostin
junior
junior

Mesaj de crucerucostin » 19 Ian 2016, 19:01

Rectific..Baloanele, umflate ,au fix 41 cm..Pe masurate....:)

Scrie răspuns