Ai idee cum poti cumpara ceva de pe Ebay? Care sunt modalitatile prin care se poate intra in posesia obiectelor expuse, fara riscul de a lua teapa?
Multumesc!
Cu riscul de a fi un pic Off-topic, iti explic:
Paul, io am incheiat zeci de tranzactii pe Ebay, chiar am DAT mici tepe, in sensul ca licitam sub trei nume diferite, licitam de la cativa Euroi cu primul, apoi cu al doilea licitam sa zicem 300 euroi, iar cu al treilea 305 ca sa ridic pretul... si cand mai erau vre-o 2 minute, ma retrageam din licitatie cu ultimele 2 nume si pretul automat scadea pana la limita pretului licitat cu primul nume

. Am reusit sa cumpar toot felul de chestii, de la cauciucuri (4 buc) cu 1 euro, pana la radiocasetofoane, auto, CD-playere etc cu 2 - 3 Euro. In perioada aia io am stat o vreme in Germania (cu acte, legal) asa, cam doi ani si ceva. Ameam si masina de servici, deci ma duceam personal si strangeam obiectele licitate in week-end, si asta pe motorina firmei.
Pot spune ca din 60 -70 de tranzactii incheiate, O SINGURA data vanzatorul a refuzat sa imi vanda obiectul (Casetofon cu CD-Player la 6 euro) motivand ca cica l-a scapat pe jos si s-a stricat.. In rest, absolut toti au fost nevoiti sa imi vanda la pretul din licitatie. Am cumparat printre altele monitor Phillips 17' cu 5 Euro, Termoteca Vaillant nou-nouta cu 24 Euro, Casetofon auto Phillips cu fata detasabila cu ...3,50 euro etc.
Acum din pacate sunt in romania si trebuie sa licitez de aici. Nu mai pot face atatea jonglerii, caci si regulamentele de la Ebay s-au schimbat intre timp. Dar, saptamana asta am licitat si castigat licitatia pt niste chestii de-alea care iti arata daca tage pestele sau nu (cand se misca firul prin ele piuie) - am dat 9,5 Euro pe trei bucati nou-noute. La asta se mai adauga vre-o 3 auro costul expedierii pe adresa unui prieten, care va plati coletul pt mine si o sa ma intalnesc cu el peste vre-o doua -trei luni cand vine prin Romania.
Daca nu ai pe nimeni acolo, e foarte greu, pt ca majoritatea nu vor sa se complice ssa trimita colete in Romania.
Acum ca sa revin la titlul topicului, sunt unele chestii foarte interesante acolo, incepand cu sonarele, barcile gonflabile, seturi de ace si accesorii, mulinete, bete de pescuit etc, la preturi incredibile cate-odata.
Numai bine!
Gabii