barci aluminiu PLIANTE

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Silvestru Adrian
utilizator nou
utilizator nou

barci aluminiu PLIANTE

Mesaj de Silvestru Adrian » 13 Iul 2005, 15:05

[color=red][/color]Am vazut un topic interesant despre solutii usor de transportat, montat si folosit in legatura cu barcile, ideea a ramas la gonflabile. Cred ca am gasit solutia, barcile din aluminiu pliante. Exista un model de cca 30kg greutate, 200kg capacitate la care se poate monta motor electric sau termic max 2CP. Se pliaza la o grosime de 16cm, deci se poate tranpsorta pe orice portbagaj, lungimea barcii pliate fiind de 3.45m. Taie apa asemenea unei canoe dar este foarte stabila, se poate lansa si prinde peste din picioare. Este imposibil de penetrat (spre deosebire de gonflabile, hahaha) si se monteaza in cca 3 minute. Mie mi-a placut enorm, dar pretul, cu tot cu taxe (80% lua-m-ar dracii'!), este insa piperat (2000EUR). Macar este o scula pe viata. Daca va place si voua ideea sunati-ma pe 0723 580393, poate ne adunam 10 insi sa obtinem un discount mai calumea, ca vama trebuie sa platim daca vrem sa plutim (legal)!
am incercat sa postez o poza dar nu merge :(

Pacasac
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pacasac » 13 Iul 2005, 15:31

Imagine

Poate merge asa poza...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Iul 2005, 16:34

un link, se poate?
near the beer

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 13 Iul 2005, 17:53

Silvestru Adrian
utilizator nou
utilizator nou

Re: barci aluminiu PLIANTE

Mesaj de Silvestru Adrian » 13 Iul 2005, 18:16

www.instaboat.com
portaboat este din polipropilena, nu prea se compara (zic eu)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Iul 2005, 20:10

Hai ca m-am intors si eu din vacanta unde am pescuit trei saptamini pe une dintre cele doua porta-bote pe care le am. Cu prima am pescuit 13 ani si mai este inca utilizabila. Ce ma interesa insa la noul model este faptul ca are o forma putin diferita care ii da o mai mare stabilitate si deci accepta un motor mai mare.
Am avut ocazia sa vad si instaboat-ul si ramin tot pe porta-bote.
Aceasta din urma este garantata 10 ani in loc de 5 pentru prima. Este mai stabila, doi pescari pescuind in picioare fara probleme de pe porta-bote.
Cei care au instaboaturi au constatat ca garniturile din cauciuc care lipesc intre ele placile de aluminiu, se strica dupa citiva ani si s-a terminat distractia.
Porta-bote are marginile mai inalte, nu-mi e frica cind trece un slep pe linga mine ca se umple barca cu apa. In aceleasi conditii o instaboat ar fi inundata.
Altceva : nici in publicitatile instaboatu-lui n-o sa vedeti vreun pescar pescuind in picioare. De ce oare ?
Daca va duceti pe site-urile respective va va fi usor sa faceti o comparatie si o va dati seama repede care e mai buna.

Tudor

Scrie răspuns