barca xxx hunter
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
barca xxx hunter
am vazut la gipo pe site barca xxx hunter de 2,1m-asta e pe stoc, intentionez sa iau una de 2,5m.
a folosit cineva o asemenea barca?? am vazut ca are suport ptr motor electric smb, ce inseamna asta??? motorul care este aici la mag de pe site se potriveste??
a folosit cineva o asemenea barca?? am vazut ca are suport ptr motor electric smb, ce inseamna asta??? motorul care este aici la mag de pe site se potriveste??
Asta e ?
http://www.onlinesports.com/pages/I,SEV-HF360.html
A avut un prieten si era foarte incantat de ea. Pana a explodat intr-o zi de noiembrie ce se putea incheia trist. Norocul e ca a crapat inainte de intrarea la apa. Spartura sau fisura, nu stiu cum sa-i zic mai exact, avea in jur de 2 metri. De la frig materialul din ea a devenit casant.
E buna vara. Oricum iti recomand sa ai si slipul la tine.
http://www.onlinesports.com/pages/I,SEV-HF360.html
A avut un prieten si era foarte incantat de ea. Pana a explodat intr-o zi de noiembrie ce se putea incheia trist. Norocul e ca a crapat inainte de intrarea la apa. Spartura sau fisura, nu stiu cum sa-i zic mai exact, avea in jur de 2 metri. De la frig materialul din ea a devenit casant.
E buna vara. Oricum iti recomand sa ai si slipul la tine.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
....si eu ieseam cu una de genu ala acum multi ani.....era a unui amic......o data cand am venit de la balta am uitat-o langa masina in fatza blocului
....am suportat paguba, dar faza a fost misto!!!
"Unde mi-e barca?!".....
"..cred ca am uitat-o in fatza blocului!!!"
..........
expresia fetei inca nu mi-am sters-o din memorie!

-
- veteran
-
- veteran
Uita-le si pe astea. Daca vrei barca pe care sa te poti baza, si nu ai prea multi bani, ia o ruseasca mai de Doamne-ajuta (atentie la material). In rest, daca bugetul permite, barci romanesti bune sunt Kingfisher, Areca si Rolast, nu neaparat in aceasta ordine. Din pacate insa preturile au luat-o razna in ultimii 2 ani.
Cu lacrimi Bastus!